20.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, maig 25, 2024

Us convidem al concert de Santa Cecília de la BUMT

Imatge promocional del concert de la BUMT.
Un any més, les quatre agrupacions de la Banda Unió Musical es retroben als escenaris pel tradicional concert de Santa Cecília. Quatre bandes amb estils i idees diferents, però amb moltes ganes de demostrar tota la feina feta. Aquest any, la BUMT prepara una proposta d’actuació conduïda per Clara Olaya, músic de l’entitat i actriu, amb un repertori especial que combinarà els estils musicals de les quatre bandes: des de música simfònica i popular, passant per temes de jazz, blues, pasdobles i altres sorpreses.
EL CONCERT TINDRÀ LLOC AQUEST DISSABTE 3 DE DESEMBRE A LES 19H
Aquest concert tindrà lloc aquest dissabte 3 de desembre a les 19h al Teatre Tarragona i també serà especial perquè es vol posar en relleu la feina i importància de la dona en el món de les bandes de música. Totes les obres que s’interpretaran estaran compostes per dones o dedicades a la seva gran tasca. Gràcies a això, es podrà comprovar la gran qualitat musical que ens han ofert i segueixen oferint avui dia, malgrat les dificultats de visibilització.
L’ACTUACIÓ VOL REMARCAR EL PAPER DE LA DONA EN LES BANDES DE MÚSICA
L’anual concert de Santa Cecília és especial perquè és l’unic que compta amb les 4 formacions de la BUMT. La Banda Infantil està formada per joves músics d’edats compreses entre els 8 i els 13 anys. La Bing Band BUMT, creada el 2013, està formada per una quarantena de músics amateur i alumnes adults de l’escola de música. La Banda Juvenil participa en el concert de Santa Cecília des de l’any de la seva fundació, el 1997. I la banda simfònica, que està de celebració, ja que aquest any que ve compleix 30 anys de vida.

Obsequi per als subscriptors

Si voleu gaudir del concert de la BUMT, podeu adquirir les entrades a l’enllaç entrades.tarragona.cat
Per al subscriptors del FET tenim un obsequi en forma de dues entrades dobles a sortejar. Les persones interessades heu d’enviar un correu a l’adreça
subscripcions@fetatarragona.cat
abans de les 20 hores d’aquest dimecres 30 de novembre. L’endemà ens posarem en contacte amb els dos guanyadors.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here