18 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 13, 2024

El Tinglado 1 es transforma per Nadal

Tinglado 1 del Moll de Costa. Foto: Port de Tarragona.

Aquestes festes de Nadal, no hi haurà exposicions al Tinglado 1 del Port de Tarragona. Aquest espai emblemàtic del Moll de Costa es transforma per compartir un munt d’activitats i espectacles amb el públic familiar. La majoria de propostes es concentren la setmana del 27 al 30 de desembre, coincidint amb el Magatzem Reial que s’instal·la al Refugi 1, oferint una doble oferta cultural i lúdica per a petits i grans.

el port promou activitats familiars i espectacles

Al Tinglado 1 hi haurà als matins i a les tardes tallers infantils de pinta-cares, de circ, de jocs de fusta i de màgia, però també conta contes i diferents espectacles de música, teatre i titelles. Les propostes centrals s’han programat cada dia a les 12h i a les 18h. A la plaça de davant el Tinglado 1, la mostra artística ‘Expressa’t’ comptarà amb diverses formacions musicals de la ciutat.

Imatge promocional de Billy Boom Band

El Port de Tarragona també ha programat espectacles itinerants pels dies 27 i 30 de desembre. I el mateix dia 30 llençarà un castell de focs artificials amb música nadalenca. Entre els concerts destaquen el de la Billy Boom Band també divendres 30 amb una proposta que transforma el concepte de música infantil, i el d’Andrea Motis i Josep Traver el dimarts 3 de gener.

La placeta davant el Tinglado 1 acollirà el Nadal Gastronòmic, on es podrà fer el vermut o un tast de vins i de productes de proximitat, amb la col·laboració de la DO Tarragona i la bodega Gerard.

I encara un altre al·licient per aquestes festes sense sortir del Moll de Costa. El Tinglado 2 es convertirà a partir de dimarts 27 de desembre en un espai sensorial de llums i sons: Llum Lab suposarà una “experiència d’immersió absoluta”, segons expliquen al Port. Aquesta proposta estarà en funcionament fins al 30 de gener.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here