25.6 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 13, 2024

Per Reis, regala el ‘FET’

Foto: David Oliete.

Per Reis, regala periodisme, fotografia i disseny de qualitat. Regala un producte de proximitat, cuinat a foc lent per un grapat de grans professionals de la comunicació. Regala una revista única i singular. Regala activitats culturals i rutes guiades exclusives per a subscriptors. Regala entrades per a espectacles de teatre i música.

Per Reis, regala’t a tu mateix o regala a un amic o familiar una subscripció anual al FET a TARRAGONA. Un obsequi que dura tot el 2023, l’any del nostre desè aniversari. Un regal de lectures interessants i fotografies atractives. Els premis professionals obtinguts recentment avalen la nostra trajectòria. T’hi sumes?

Subscriu-te avui al FET

i et fem arribar a casa, de regal, l’últim número publicat. El següent el començarem a distribuir el 17 de gener.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here