21.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juliol 7, 2024

Set espectacles a la mostra teatral del Morell

Imatge promocional de l’espectacle ‘Si tu te’n vas’, amb la pallassa Pepa Plana.

Set espectacles de diferents formats i disciplines configuren la programació teatral del Morell per aquest primer trimestre de l’any. La companyia Teatre de l’Aurora estrenarà la temporada el proper dissabte 21 de gener a les 19h amb el muntatge ‘Per què balla en Jan petit?’, història fascinant d’una revolta feta cançó.

la programació va del 21 de gener al 31 de març

La programació al Teatre Auditori del Morell seguirà el dissabte 4 de febrer a les 20h amb la música de Tarta Relena, un grup format el 2016 com un projecte de dues cantants per explorar a cappella les sonoritats de diferents estils.

Una setmana després, divendres 10 de febrer a les 21h., la companyia de la guanyadora del Premio Nacional de Circo 2022 i del Premi Nacional de Cultura 2014, Pepa Plana, portarà al Morell ‘Si tu te’n vas’, una història amb tres pallasses, tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure.

la pallassa pepa plana presenta ‘si tu te’n vas’

Les propostes de la temporada ens tornaran al teatre divendres 3 de març a les 21h amb ‘La pell fina’, de Flyhard Produccions. Una proposta que parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Una obra amb Biel Duran, Ricard Farré, Laura Pau i Laura Porta.

‘Tocar mare’, amb Lluïsa Castell i Georgina Latre.

A.K.A. (Also Known As) és la següent proposta que pujarà a l’escenari divendres 10 de març a les 21h. Un espectacle amb un sol actor, Lluís Febrer, que interpreta en Carles, un noi de 15 anys, adoptat de petit i que viu una situació força complicada.

Dissabte 25 de març a les 20h hi haurà una cita molt especial: la presentació del disc pòstum de Pau Riba, la Segona Florada, amb l’Orchestra Fireluche. Després de la publicació d’Ataràxia, l’any 2019, la formació, sempre inusual i sorprenent, presenta la seva continuació natural.

Per tancar el mes de març, Lluïsa Castell i Georgina Latre arribaran al Morell amb ‘Tocar
Mare’, de Marta Barceló. Una obra que es podrà veure divendres 31 de març a les 21h, una comèdia tan dolça com emocionant.

Les entrades es poden aconseguir a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de
16 a 20 hores, però també a taquilla, una hora abans de cada espectacle, i online, a la
plataforma elmorell.koobin.cat.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here