17.6 C
Província de Tarragona
Divendres, maig 24, 2024

Visita a una casa que vol ser un centre d’interpretació

Soterrani de Casa Fontanals. Foto: David Oliete.

El FET a TARRAGONA, gràcies a Francesc Gassó Minguet, torna a organitzar una visita guiada a Casa Fontanals. La visita del passat mes d’abril va exhaurir les places disponibles i alguns subscriptors es van quedar en llista d’espera per descobrir aquesta casa singular de la Part Baixa de la ciutat, amb un enorme potencial.

descobrim casa fontanals, a la part baixa de tarragona

Ara, la nova cita és per aquest dissabte 28 de gener a les 11 del matí. El punt de trobada serà la plaça dels Carros. Els subscriptors que s’hi van apuntar l’any passat ja han estat avisats i disposem d’algunes places més per participar d’aquesta activitat cultural. El propietari de Casa Fontanals ens farà de guia i ens explicarà les últimes novetats perquè esdevingui un centre d’interpretació de la Tarragona del segle XIX i del món del vi.

Si estàs interessat en la visita, envia un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Cada subscriptor/a pot venir amb un acompanyant. L’activitat és gratuïta, amb places limitades per raons d’espai.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here