23.4 C
Província de Tarragona
Dissabte, juliol 6, 2024

L’Auditori de la Diputació, referent del bon cinema

La pel·lícula ‘As bestas’ es projecta aquest diumenge 5 de febrer a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

El drama rural ambientat a Galícia ‘As bestas’, dirigit per Rodrigo Sorogoyen, és una de les principals candidates a emportar-se bona part dels premis Goya 2023, que es lliuraran el proper 11 de febrer. Una setmana abans, aquest diumenge 5 de febrer, la pel·lícula es projectarà a l’Auditori del carrer Pere Martell, en el marc de la programació que prepara l’associació cultural Anima’t amb el suport de la Diputació.

l’equipament acull la programació de l’entitat anima’t

Gràcies a Anima’t, Tarragona té l’oportunitat de veure films d’autor de gran qualitat i en versió original. Títols recents que no formen part dels circuits comercials i que, per tant, no arriben habitualment a les pantalles de les empreses privades. La perseverança d’Anima’t és encomiable (van començar amb cinema en V.O. el 1999) en un context de tancament de sales i de dificultats pel cinema menys comercial.

aquest trimestre projecten onze pel·lícules en versió original

La proposta s’ha consolidat els darrers anys a l’Auditori de la Diputació, equipament que s’ha anat especialitzant en la projecció de bon cinema. Aquest primer trimestre del 2023, Anima’t programa 11 pel·lícules, els diumenges a les 7 de la tarda, amb títols atractius i interessants i un preu de 6 euros.

anima’t porta a tarragona el cinema no comercial des de 19909

El mateix Auditori és una de les sales que acull el Cicle Gaudí, un circuit estable de cinema català que portarà a Tarragona pel·lícules com ‘Suro’ i ‘Un año. Una noche’, i el Cicle Mirades, on cinema i periodisme comparteixen la voluntat de descriure la realitat que ens envolta. I també és l’escenari del cicle especialitzat de cinema de muntanya, que ja ha realitzat quinze edicions.

Amb un aforament per a 300 espectadors, l’equipament cultural de la Diputació ubicat al centre de Tarragona és un punt de referència per a gaudir del cinema

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here