18.5 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 21, 2024

Dídac Nadal: “No vull fer de comparsa a la política municipal”

Dídac Nadal, portaveu del grup municipal de Junts per Tarragona. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

No aclareix el seu futur polític amb una declaració clara i concisa, i diu preferir l’opció del silenci. Però aquest dimarts en una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, Dídac Nadal ha deixat entreveure que no es presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig. “En un context polític estrany, feble i poc satisfactori com l’actual, no m’atrau seguir”, afirma. “I soc feliç a la meva vida professional”, afegeix.

el líder de junts per tarragona deixa entreveure que no es presentarà a les eleccions

“No em sento atret per cap partit i l’opció d’una plataforma ciutadana històricament no ha funcionat”, admet el portaveu municipal de Junts per Tarragona que l’any 2019 va obtenir uns 6.500 vots, l’11% de l’electorat. Quin resultat aconseguiria ara? El mateix Nadal respon que “difícilment podré competir amb ERC i el PSC” i que no té ganes de “ser comparsa” de ningú a la política municipal.

Recorda que ell va entrar en política en l’època de Junts pel Sí. Avui tot és ben diferent: a Tarragona, Junts per Catalunya ja ha presentat Jordi Sendra com a cap de llista i el PdeCAT encara ha de decidir què fa. Les declaracions de Dídac Nadal es poden interpretar com un pas al costat a l’espera d’un context més favorable que podria arribar a les següents eleccions, el 2027.

nadal aposta perquè l’empresa de mercats lideri el comerç de la ciutat

El portaveu de Junts per Tarragona encara la recta final del mandat amb un punt de “frustració” i un sentiment de Quixot. I creu que deixa com a llegat el “canvi profund” a l’empresa publica Mercats de Tarragona, fins al punt que considera que el proper objectiu és “gestionar els reptes del conjunt del comerç de la ciutat”. Nadal recorda que la conselleria de Comerç només compta amb tres treballadors i subratlla que l’empresa de Mercats és “l’eina més adient i disposa de la gent que més en sap per portar el comerç de Tarragona.

Aquí podeu recuperar l’entrevista íntegra:

Entrevista a Dídac Nadal, conseller de Comerç, Fires, Mercats i Consum

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here