10.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Jordi Collado: “Estic més equidistant que mai de Ricomà i Viñuales”

Jordi Collado ja exerceix de cap de llista d’En Comú Podem Tarragona a les eleccions municipals del 28 de maig i afirma que treballarà per assolir “un govern amb polítiques nítidament d’esquerres” a l’Ajuntament que inclogui Esquerra Republicana, el PSC, la CUP i la seva pròpia formació.

el líder d’en comú podem aposta per un govern municipal d’esquerres

Ho diu després de considerar que l’última etapa del govern de Ricomà ha virat a la dreta per la presència de Junts (“es nota molt en les polítiques de seguretat amb més càmeres al carrer i menys agents de proximitat”) i que el PSC de Viñuales va en la mateixa línia “com ho demostra l’elecció de la seva número 2”, Montse Adan.

collado diu que no tenen assegurada la representació al consistori

En una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, Collado troba il·lògica la competència entre socialistes i republicans pel “vot convergent” i en conseqüència, diu sentir-me “més equidistant que mai de Ricomà i Viñuales”. Ara bé, també admet que hauran de “treballar molt per tornar a entrar a l’Ajuntament, no tenim res assegurat“, tot recordant que aquest espai polític va obtenir 4.500 vots i dos escons als comicis del 2019, però que no sempre han tingut representació municipal.

reconeix que grinyola la imatge de dos homes al capdavant de la llista

El líder dels comuns és conscient que una de les primeres qüestions que haurà d’abordar amb els seus socis de Podem és el tàndem electoral que formen Collado (número 1) i Toni Carmona (número 2). I és que grinyola la imatge de dos homes al capdavant d’una llista electoral que té com a bandera el discurs feminista i de la igualtat. “Entenc la preocupació de la militància i estic obert a valorar canvis”, afirma. “Ho hem de parlar amb Podem”.

Collado va ser escollit com a cap de llista en una votació de primàries molt ajustada davant l’actual regidora Àngels Pérez. El nou candidat diu que compta amb ella (“ara toca remar tots a l’una”) i nega que el partit estigui dividit i fraccionat: “L’organització està per damunt dels individualismes”.

Aquí podeu recuperar l’entrevista íntegra a Jordi Collado:

Entrevista a Jordi Collado, cap de llista d’En Comú Podem Tarragona

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here