12.6 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

Eva Miguel (CUP): “El proper mandat cal consolidar el canvi a Tarragona”

Eva Miguel, portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona.

La CUP ha demostrat a Tarragona que pot governar i fer polítiques alternatives a les del passat. Amb aquesta idea força, la formació anticapitalista fa un balanç “satisfactori” de la seva etapa de gairebé dos anys al govern municipal amb Esquerra Republicana i Junts per Tarragona: “Deixem encarrilades qüestions que es materialitzaran al proper mandat”, afirma la portaveu de la CUP, Eva Miquel.

“deixem encarrilades qüestions que s’han de materialitzar”

Segons les cupaires, en aquests últims quatre anys “s’han posat les bases del canvi, de demostrar que es poden fer polítiques diferents i no continuistes amb l’etapa socialista” a l’alcadia. “La CUP ha jugat un paper determinant per portar el govern municipal a aquesta manera diferent de fer les coses -diu Miguel- i ara toca consolidar aquestes polítiques perquè costa molt capgirar-les”.

“l’experiència al govern fa més sòlid el nostre projecte”

En una entrevista a Ràdio Ciutat de Tarragona, la portaveu municipal i cap de llista de la formació a les eleccions municipals del 28 de maig remarca que el “segell” de la CUP s’ha notat en les àrees d’habitatge, serveis socials, medi ambient i cultura, i que “l’experiència al govern és un bagatge” que els permet demostrar ara a la ciutadania que les seves propostes “són sòlides i no un simple titular”.

“la feina feta no es pot quedar en una anècdota”

El llistat d’actuacions pendents és “interminable” per la desídia dels govern anteriors, segons Eva Miguel, el pressupost és “limitat” i s’ha hagut de fer front a una pandèmia. Per això, entenen a la CUP que “la feina feta no es pot quedar en una anècdota de dos anys”. S’interpreta que voldrien repetir al govern després de les eleccions? “La CUP estarà allà on es puguin capgirar les polítiques, sigui al govern o a l’oposició“, respon la portaveu.

A la mateixa entrevista, Eva Miguel també parla dels habitatges previstos al PP-10 gràcies a fons europeus, del desmantellament de la plataforma del Miracle, de la renaturalització del riu Francolí i de la redacció del pla local davant la sequera, entre d’altres temes.

Aquí podeu recuperar l’entrevista íntegra:

Entrevista a Eva Miguel, consellera de la CUP Tarragona

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here