25.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Amb ganes de Festa Major de la URV

 

Membres de la Comissió de Festa Major en una de les darreres reunions de preparació. Foto: Gio Gonzales.

Aquest dijous 23 de març serà el dia en què la Universitat Rovira i Virgili celebrarà la seva Festa Major. Per primera vegada, la institució lidera la iniciativa, que es recupera després de molts anys, amb la coorganització de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació Cultural Anima’t i el col·lectiu d’estudiants Alma Mater URV. Els jardins del Camp de Mart acolliran les diferents activitats que s’han programat al llarg de la jornada festiva.

els jardins del camp de mart acolliran les activitats programades

Entre els actes més destacats, hi ha el vermut electrònic a càrrec de DJ Trapella, la paellada, un micro obert o jocs com el bingo o els escacs. La festa començarà al matí al campus Catalunya amb la benvinguda a càrrec de la Xaranga Pujats de To. La celebració comptarà també amb parlaments institucionals i un pregó que pronunciaran els exestudiants i ‘influencers’ Albert Pagà ‘Berti’ i Aida Roca ‘Filòloga de Guàrdia’. A la tarda hi ha prevista una fira en la qual les associacions d’estudiants tindran l’ocasió de donar-se a conèixer. El plat fort arribarà al vespre amb els concerts de Figa Flawas, JazzWoman i el tancament amb DJ Ceba.

la festa universitària es recupera després de molts anys

Durant tot el dia, hi haurà servei de barra i de menjar. Per a l’esdeveniment, s’ha habilitat un servei d’autocars a disposició de la comunitat universitària des de les diferents seus de la URV: Tortosa, Reus, Vila-seca, Vilafranca del Penedès i el Vendrell.

Darrere de tota la preparació, una comissió formada per estudiants, associacions universitàries i membres del PDI i del PAS ha estat treballant des de l’inici de curs per fer realitat la Festa Major. Iolanda Tortajada, vicerectora de Política Acadèmica i Qualitat, és una de les responsables de l’organització. “Som una comissió amb més de 30 persones i pel dia de la festa encara comptarem amb més mans que, voluntàriament, donaran un cop de mà perquè totes les activitats es puguin dur a terme”, remarca.

la jornada vol “reforçar la germanor entre facultats”

Verónica Povedano, estudiant i membre del col·lectiu d’estudiants Alma Mater, una de les associacions d’estudiants que participen en la comissió, posa en valor la celebració d’aquesta festa: “No és sols un espai festiu i de desconnexió per a la comunitat, sinó que al mateix temps serà un dia per a socialitzar i gaudir de la diversitat interpersonal i reforçar els valors de germanor entre facultats”.

una comissió de 30 persones han preparat els actes

Amb la intenció de ser un acte fix a partir d’ara, la Festa Major vol ser l’espai de trobada entre la comunitat universitària i compartir-lo amb la ciutat. A menys de 48 hores del dia de la festa, l’èxit ja es pot apreciar amb les inscripcions dels busos i de la paella ja exhaurides. “Em fa molta il·lusió que per ara la resposta està sent increïble. Tot està esgotat. Crec que la festa serà un gran èxit de participació i, com a comissió, no podem esperar res més”, valora Tortajada.

Tota la informació i el programa complet de la Festa Major està disponible a la pàgina web de la URV.

Gio Gonzales
Gio Gonzales
Estudiant de Periodisme URV
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here