13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Abril, mes de la màgia

Espectacle inaugural edició 2022. Foto: Festival Teatre Màgic.

Després de l’espectacle inaugural ‘Màgia 5 estrelles’, el Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona ens porta altres propostes per aquest mes d’abril. El proper cap de setmana hi haurà tres actuacions diferents a la Sala Trono Armanyà: divendres 14 amb Leo Bordigoni; dissabte 15 amb Juan Capilla; i diumenge 16 amb Magno.

la trono acull tres espectacles del festival teatre màgic

El certamen, que arriba a la 17a edició, busca altres espais de la ciutat: dimarts 18 a la Biblioteca Pública de Tarragona hi haurà un espectacle de màgia de prop amb el Mag Gerard, director del mateix festival; i dijous 27 d’abril a l’Espai Kesse tindrà lloc una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic a càrrec de Daniel Arbonés.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia educativa (Matemàgia i Reciclatge màgic) que compten amb el suport de l’IMET i es podran veure al Centre Cívic de Torreforta els dies 25 i 26 d’abril. L’entrada és gratuïta.

hi ha propostes a la biblioteca, espai kesse i torreforta

El Festival Internacional Teatre Màgic, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a Europa, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme: “Novament, Tarragona viurà un mes d’abril dedicat a la màgia amb una programació variada i de qualitat per a tots els públics”.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

Venda d’entrades: entrades.tarragona.cat / www.salatrono.cat

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here