12.7 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 22, 2024

El FET celebra Sant Jordi amb històries il·lustrades

Trobada de subscriptors amb els autors de ‘La nena d’ivori’, Toni Solé i Rat Cebrián. Foto: Guillem Sans.

Com ja és tradicional els darrers anys, el FET a TARRAGONA celebra Sant Jordi amb una prèvia on els subscriptors en són els principals protagonistes. Aquesta vegada, cinc amigues i amics lectors de la revista s’han emportat de regal dos llibres il·lustrats: ‘La nena d’ivori’ i ‘Imaginar la Tecla’. Dos productes Km 0, amb escriptors i il·lustradors de proximitat.

cinc subscriptors s’emporten de regal ‘la nena d’ivori’ i ‘imaginar la tecla’

A més, coincidint amb Sant Jordi, a la comunitat del FET s’han sumat cinc nous subscriptors que han arribat a través d’amics o familiars que ja coneixen la revista des de fa temps. El director del FET, Ricard Lahoz, els ha donat la benvinguda i els ha animat a gaudir de la revista i a participar en les properes activitats culturals que s’anunciaran ben aviat.

la comunitat del ‘fet’ suma nous amics lectors als 700 actuals

Una representació d’aquests subscriptors s’han trobat aquest dijous a la tarda a la plaça Corsini amb els autors de ‘La nena d’ivori’, Rat Cebrian Sabat i Toni Solé Bru, que n’han signat els exemplars. També hi ha estat present Jordi Gavaldà, de Grafiques Gibert i Insitu Comunicació, ideòlegs del llibre que té com a protagonista la Vita, una nena de 6 anys.

Els autors de ‘La nena d’ivori’ han explicat que, per primera vegada, participaran a la diada de Sant Jordi signant exemplars a les parades de la Rambla i se n’han mostrat especialment il·lusionats.

Fes-te del FET:

La comunitat del FET la formen 700 subscriptors: t’hi vols sumar coincidint amb la diada de Sant Jordi? Només cal clicar aquí: fetatarragona.cat/subscripcions

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here