21.4 C
Província de Tarragona
Dijous, abril 18, 2024

Us convidem al cicle de dansa de Sala Trono

Foto: Alba Gómez Celdrán.
Aquest cap de setmana arriba el tercer cicle de dansa que organitza Sala Trono. Han programat tres espectacles per divendres 28, dissabte 29 i diumenge 30 d’abril a un preu especial de 12€ per funció (normalment són 18€) i, a més, es pot treure un abonament per als tres dies per 30€.

Tres propostes pel cap de setmana

El cicle arrenca aquest divendres a les 20h amb el muntatge ‘Que du bonheur (?)’, ideat a París amb la coreografia i direcció artística de Tomeu Vergès i la interpretació de la ballarina Sandrine Maisonneuve.
La protagonista es desplaça repetint i transformant un seguit de gestos quotidians a un ritme implacable. Així, emprèn una lluita obstinada, en un continu anar i tornar, jugant amb els clixés i allò grotesc fins a l’esgotament. La batalla desenfrenada a la qual es lliura es convertirà en la seva victòria final.

Obsequi per als subscriptors 

Gràcies a Sala Trono, disposem d’una entrada doble per regalar a un subscriptor/a del FET. Si hi esteu interessats, envieu abans de les 20h d’aquest dimecres 26 un correu a l’adreça
subscripcions@fetatarragona.cat
L’endemà contactarem amb la persona afortunada amb el sorteig.

Els altres espectacles

Els altres dos espectacles del cicle de dansa són ‘Exhale’ dels catalans Indra Dance Company (dissabte 29 a les 20h) i ‘100 tempos. Al ritme de la vida!’ de la companyia reusenca Vols (diumenge 30 a les 18h). Venda d’entrades aquí.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here