Advertisement Advertisement
21.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

Periodistes a la Sala Zero

La periodista Mayka Navarro obre aquest dijous 27 d’abril el cicle a la Sala Zero de Tarragona. Foto: Col·legi de Periodistes de Catalunya.

El cicle de xerrades ‘Experiència de Periodista’, amb tretze anys d’experiència, es reinventa. Deixa el format més tradicional de l’Antiga Audiència i aposta per propiciar un ambient més relaxat a la Sala Zero de Tarragona. Aquesta és la gran novetat de l’activitat que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent.

nou format pel cicle de xerrades que organitza el col·legi de periodistes

Els organitzadors expliquen que s’ha dissenyat un espai més intimista i proper, que s’allunya de la conferència formal. Volen atraure públic de tots els àmbits i especialment jove, no només periodistes o estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Per això també han modificat el calendari i aquest any les trobades tindran lloc els dijous a les 20h.

La periodista de successos i crònica policial Mayka Navarro obrirà el cicle aquest dijous 27 d’abril. La periodista del món del cor Laura Fa vindrà a Tarragona el 4 de maig. El fotoperiodista David Ramos intervindrà l’11 de maig i l’streamer i periodista esportiu Gerard Romero tancarà el cicle dijous 18 de maig.

l’objectiu és apropar a la gent la trajectòria de periodistes de prestigi

L’objectiu del cicle de conferències és que “reconeguts periodistes ens acostin la seva trajectòria i ens aportin la seva visió sobre un sector en constant transformació”, expliquen els organitzadors. L’accés a la Sala Zero (C. Sant Magí, 12) és lliure, gratuït, obert al públic general.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here