13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

[FOTOGALERIA] Tutankamon a Tarraco Viva

Després d’un llarg parèntesi per culpa de la pandèmia, el Recinte Firal ha tornat a ser un dels escenaris principals de Tarraco Viva. I en aquest espai, el grup de reconstrucció històrica de l’antic Egipte KEMET, Argos Tarragona i Projecte Phoenix han presentat ‘Tutankamon. Un faraó per a l’eternitat’.

l’antic egipte, present al festival de reconstrucció històrica

Aquesta recreació, que ens situa en el 1323 a.C. quan mor el faraó, vol recordar que ara fa cent anys que es va descobrir la tomba de Tutankamon. Igual que ara fa cent anys es van descobrir les tombes de la Necròpolis de Tarragona, un altre dels eixos principals del festival. Tarraco Viva tanca aquest diumenge la seva 25a edició amb un gran èxit de participació i públic.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here