13.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 16, 2024

Núria Espert i Vicky Peña, al Teatre Tarragona

‘La isla del aire’, amb Núria Espert i Vicky Peña. Foto: FOCUS

Cinc dones d’una mateixa família a Menorca. La matriarca n’és la vella Mencia (Núria Espert). La mort de l’Helena, la neta gran de la Mencia, és molt present en el pensament de la família i en el viatge en barca que emprenen totes cinc. Un viatge on les dones s’hauran d’enfrontar a la veritat i els secrets que oculten.

‘la isla del aire’ es representa a tarragona dissabte 3 de juny

Aquest és el fil argumental de ‘La isla del Aire’, una obra escrita per Alejandro Palomas que arriba al Teatre Tarragona aquest dissabte 3 de juny a les 20h. El muntatge el dirigeix Mario Gas i al capdavant del repartiment hi ha la mencionada Núria Espert i una altra gran actriu del país: Vicky Peña, en el paper de Lia.

Les altres protagonistes a l’escenari són Teresa Vallicrosa, Miranda Gas i Candela Serrat. Es tracta d’un espectacle produït pel Teatre Romea que s’ha representat a Barcelona fins el passat 14 de maig. Ara arriba a Tarragona amb entrades al preu de 20 euros.

Obsequi per als subscriptors

Gràcies a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, disposem d’una entrada doble per sortejar entre els subscriptors del FET. Les persones interessades han d’enviar un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20 hores d’aquest dimecres 31 de maig. L’endemà farem públic el nom de la persona afortunada.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here