6.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, abril 23, 2024

Celebrem els 30 anys de Teatre Ganyotes

 

Foto: David Oliete.
Un espectacle de Teatre Ganyotes de l’any 2013. Foto: David Oliete.

El Club Vaixell és tota una institució a Tarragona, i el seu grup Teatre Ganyotes ja és una referència per la seva tasca durant 30 anys amb persones amb diversitat funcional. Aquest aniversari tan especial el celebren aquest dissabte 10 de juny a les 19h pujant a l’escenari del Metropol amb PESSICS.

el grup estrena ‘pessics’ aquest dissabte 10 de juny

Trenta-sis actrius i actors i onze monitors participen en aquest muntatge ideat el passat mes d’octubre per fer un recorregut per la història del grup, que inclou vuit obres de creació pròpia. “És un homenatge a tota la gent que ha participat al col·lectiu al llarg d’aquestes tres dècades”, expliquen els seus responsables. Hi ha una dotzena d’actors que ja van intervenir a la primera obra i que continuen actius.

“és un orgull per a totes les persones amb diversitat funcional”

Després de la pandèmia, és la primera vegada que Ganyotes torna als escenaris. Han assajat tots els divendres a la tarda durant una hora i mitja, i des de fa unes setmanes han realitzat assajos generals. “És un orgull i una manera de donar visibilitat a l’entitat i a les persones amb diversitat que fan teatre”. La clau de l’èxit -diuen- és creure en les seves capacitats i de fer-ho molt bé.

OBSEQUI

Gràcies a una subscriptora del FET, sortegem una invitació doble per veure PESSICS aquest dissabte a les 19h. La subscriptora havia comprat les entrades, però no hi pot anar per raons de feina i les cedeix a les amigues i amics de la revista. Així que les persones interessades, podeu enviar un correu electrònic a

subscripcions@fetatarragona.cat

abans de les 20h d’aquest dimecres 7 de juny. L’endemà ens posarem en contacte amb la persona afortunada per lliurar-li les entrades.

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here