Advertisement Advertisement
21.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, octubre 1, 2023

El món que canvia, al TEDx Tarragona

Imatge d’arxiu d’una edició anterior del TEDx Tarragona amb l’equip organitzador i els participants.

A Tarragona mai passa res. “Aquesta és una afirmació falsa, a Tarragona passen moltes coses”, exclama amb rotunditat Agustí López. “I si algunes són de petit format, segurament és perquè falta públic, no ganes de fer-les més grans”.

la novena edició tindrà lloc aquest dissabte 17 de juny

Amb aquesta premissa, arriba la novena edició de TEDx Tarragona. Tindrà lloc dissabte 17 de juny a l’escenari del Teatre Tarragona i amb el tema genèric d’Eclosions. “El món està canviant a una velocitat mai vista, i d’això en volem parlar”, afirma López, consultor en estratègies digitals i un dels impulsors del certamen.

L’impulsor del TEDxTarragona i el seu equip han estructurat la tarda en dues sessions: Planeta i Humanitat. Hi haurà 4 xerrades a cada bloc. En total, 8 xerrades per “mirar cap al futur, per reflexionar, per inspirar-te, per prendre idees i estimular la conversa”. Les entrades ja són a la venda

hi haurà vuit xerrades per reflexionar sobre el món que arriba

Els organitzadors han preparat xerrades sobre astronomia, agricultura sostenible, l’energia de fusió, espècies invasores, relacions tòxiques, la creació del futur vinculada a l’art, la ciència i la tecnologia; o intel·ligència artificial. L’objectiu és que no siguin “els habituals caps de cartell”, cercant l’equilibri entre els professionals del territori i d’altres indrets.

 

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here