13.9 C
Província de Tarragona
Dimecres, maig 1, 2024

Cultura davant la crisi climàtica

La companyia Escarlata actuarà al Centre Cultural Antic Ajuntament el proper dissabte 1 de juliol. Foto: cedida.

Davant l’emergència climàtica, cultura! Cultura al carrer, cultura sostenible, cultura per conscienciar la ciutadania… Aquesta és la filosofia del nou cicle ‘Cultura o extinció’ que arriba al punt culminant aquesta última setmana de juny.

Exposicions, instal·lacions, xerrades, debats, tallers, espectacles de carrer i concerts en diferents espais de Tarragona. Tot un cicle impulsat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i on també hi participen les àrees de Cooperació, Joventut i Neteja Pública i l’Institut Municipal d’Educació, a més de la implicació d’entitats com La Sínia o Enginyeria Sense Fronteres.

setmana plena d’activitats lúdiques i de conscienciació

“Totes les propostes tenen com a fil conductor temes d’actualitat i conscienciació en relació al comportament dels humans amb l’entorn”, expliquen els organitzadors del cicle. “Tractem de fer una gestió transversal sumant esforços amb el teixit cultural de la ciutat”, diuen els tècnics de Cultura, Guillem Rius i Cristina Reig.

Així, aquests propers dies s’ha programat teatre, titelles, circ, clow, accions artístiques, accions itinerants i tallers, i un concert potent per lligar el nou cicle amb els espectacles d’estiu del Camp de Mart: l’actuació de Ginestà i Marala el proper dissabte 1 de juliol a les 22,30h amb entrada gratuïta.

Tota la programació la podeu consultar aquí.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here