15.3 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 28, 2024

Postals de nit, al FET 60

Portada del número 60 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Autor: David Oliete Casanova.

Us presentem la revista 60 del FET a TARRAGONA. Amb el número 60 completem un cicle. Seixanta revistes en deu anys. Sis publicacions cada curs.

Aquesta revista d’estiu, que surt al carrer aquest dimarts 4 de juliol, incideix en l’element clau de la fotografia que ja tenia molt protagonisme al número anterior.

Després de captar milers d’imatges diürnes d’espais i persones de Tarragona, David Oliete ens proposa un passeig nocturn per la ciutat, buscant-hi una altra mirada, menys habitual.

celebrem un número rodó amb imatges nocturnes de la ciutat

I hi fem partícips els subscriptors, que ens aporten fotografies úniques i singulars des dels seus llocs de residència quan es fa fosc. Així reforcem el vincle dels lectors amb la revista.

El resultat és un ampli reportatge de quinze pàgines i una portada amb el títol ‘Postals de nit’. Una altra manera de celebrar els 10 anys de trajectòria del FET, on la fotografia ha estat un element clau.

la revista surt al carrer aquest dimarts 4 de juliol

Però al FET 60 trobareu altres continguts d’interès, com un dossier dedicat a les tradicions que acompanyen la Festa Major de Sant Magí:

Visitem l’ermita del Portal del Carro amb Clara Marquiegui i els responsables de la Confraria de Sant Magí, que suma 101 anys de vida. Ens fixem en els detalls d’aquest racó de la Part Alta, símbol de la devoció de molts tarragonins pel patró de la ciutat.

La ruta miraculosa. Reunim un grup de persones -veterans i joves- que participen en la Baixada de l’aigua de la Brufaganya coincidint amb la seva 30a edició. Una activitat plena de fe, tradició, sentiment i cultura que ens descriu Jan Magarolas.

On tot comença. La plaça de les Cols és una de les més singulars del món casteller. De la mà d’experts i de quatre castellers de Tarragona, Biel Roquet apunta els secrets d’un dels llocs on és més complicat aixecar-hi castells.

el dossier descriu les tradicions vinculades a sant magí

Més continguts del FET 60:

Entrevista a la soprano tarragonina Carolina Fajardo. “Debutar al Liceu obre moltes portes”.

Visita exclusiva al jaciment arqueològic Cal·lípolis. El Port de Tarragona té previst museïtzar l’espai i obrir-lo a la ciutadania.

Bojos pels focs. Què hi ha darrera en l’organització del Concurs de Focs Artificials de Tarragona?

Memòria democràtica, cinc anys. Balanç d’un programa de 170 activitats per difondre la història recent de la ciutat.

Fes-te del FET

Coincidint amb la sortida al carrer de la revista 60 i per celebrar del nostre 10è aniversari, et convidem a fer-te subscriptor/a del FET a TARRAGONA o fer un regal a un amic o familiar. Gràcies al suport dels 700 amics lectors, podem elaborar continguts atractius i de qualitat. T’hi sumes?

EM VULL SUBSCRIURE AL ‘FET’

Si no n’ets subscriptor/a, però vols comprar aquest número de la revista, el trobaràs a partir d’aquest dimecres a Llibreria Adserà, Llibreria La Capona i Llibreria El Soterrani. Els exemplars a la venda incorporen de regal el punt de llibre commemoratiu dels 10 anys de la revista.

Punt de llibre commemoratiu dels 10 anys del FET a TARRAGONA. Autor: Francesc Farré.

 

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here