Advertisement Advertisement
26 C
Província de Tarragona
Dilluns, setembre 25, 2023

Fes-te del FET: 10 anys!!!

Doble pàgina del número 60 amb una foto de David Oliete que obre un dels grans reportatges de la revista.

Aquest 2023 celebrem els primers 10 anys de trajectòria del FET a TARRAGONA, un projecte basat en el periodisme de proximitat i qualitat, amb continguts elaborats a foc lent per un ampli equip de professionals.

La publicació de seixanta revistes i la concessió de tres premis els darrers anys avalen la feina d’un grup de periodistes que preparem reportatges, entrevistes i articles amb cura, fugint de la immediatesa i la superficialitat.

subscriu-te al ‘fet’ aquest juliol: necessitem el teu suport

Però el FET és més que una revista i un mitjà digital: som un agent en l’organització d’activitats culturals exclusives per a la nostra comunitat de 700 subscriptors i subscriptores i promovem el diàleg i el debat entorn als grans temes de ciutat.

Per celebrar els 10 anys, estem preparant un acte festiu que tindrà lloc el dimecres 13 de setembre a les 19h al Tinglado 1 del Port. Un acte obert a tothom que vol commemorar una dècada de periodisme i cultura a Tarragona.

preparem la festa del desè aniversari pel 13 de setembre

Per aquestes i altres raons, et convidem a sumar-te a la comunitat del FET aquest mes de juliol i et portem a casa, de regal, els números 59 i 60 de la revista.

I si ja n’ets subscriptor/a, et proposem que en parlis amb amics i familiars. La subscripció anual és de només 35€. Necessitem el teu suport per seguir fent bon periodisme:

SUBSCRIPCIÓ AL ‘FET’

Si et sumes aquests dies al FET, et regalem els dos últims números de la revista: el 59 i el 60. I la subscripció començarà a ser operativa el proper mes de setembre, coincidint amb la Festa dels 10 anys!!!.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here