16.1 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 28, 2024

Un punt de llibre per commemorar els 10 anys del ‘FET’

Punt de llibre commemoratiu dels 10 anys del FET. Foto: David Oliete.

Per celebrar els 10 anys del FET a TARRAGONA hem editat un punt de llibre. Un element que vol refermar la nostra aposta per la lectura pausada i pel periodisme de qualitat elaborat a foc lent.

el punt de llibre simbolitza la nostra aposta per la lectura pausada

El punt de llibre, dissenyat per Francesc Farré, mostra de fons les portades de la revista al llarg d’aquesta dècada i perfila un 1 i un 0 gegants. Es tracta d’un objecte senzill i simbòlic alhora per regalar als lectors i recordar l’efemèride.

Les dues cares del punt de llibre.

A la festa del desè aniversari que preparem pel 13 de setembre, el punt de llibre estarà a l’abast de tots els assistents. Els subscriptors que van participar en una trobada al Camp de Mart ja en van rebre els primers exemplars.

Aquest element que utilitzem per aturar i reprendre la lectura en una pàgina concreta és un dels obsequis que formen part de la celebració dels 10 anys del FET. El presentem coincidint amb una nova campanya per sumar nous subscriptors a la revista.

Et convidem a sumar-te a la comunitat del FET aquest mes de juliol i et portem a casa, de regal, els números 59 i 60 de la revista i punts de llibre.

I si ja n’ets subscriptor/a, et proposem que en parlis amb amics i familiars. La subscripció anual és de només 35€. Necessitem el teu suport per seguir fent bon periodisme:

SUBSCRIPCIÓ AL ‘FET’

Si et sumes aquests dies al FET, et regalem els dos últims números de la revista: el 59 i el 60. I la subscripció començarà a ser operativa el proper mes de setembre, coincidint amb la Festa dels 10 anys! Tothom hi està convidat! 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here