29.4 C
Província de Tarragona
Dijous, juliol 11, 2024

Una nova crida als subscriptors del FET

 

Portades dels números 30 a 60 del ‘Fet a Tarragona’ publicats els darrers anys.

Per acabar de celebrar el nostre desè aniversari i compartir-lo amb molta gent, fem una nova crida als subscriptors del FET: busquem nens i nenes de Tarragona nascuts el 2013 per elaborar un reportatge de la revista, que publicarem el proper mes de novembre.

volem contactar amb infants nascuts el 2013, com el ‘fet’

Els infants i els seus familiars (mare, pare, germanes i germans, àvies, avis, tietes i tiets, cosines i cosins…) en seran els protagonistes. Als nens i nenes els volem preguntar per l’escola, els estudis, els jocs, les aficions, les lectures i com veuen la ciutat. I amb els adults volem compartir una estona de conversa sobre el present i futur d’aquesta generació.

els nens i les famílies seran protagonistes de la revista

Els petits de la casa triaran el seu lloc preferit de Tarragona per fer-se una foto amb la família. Amb aquest reportatge volem culminar la celebració dels nostres 10 anys de trajectòria com a mitjà de comunicació i, simbòlicament, donar el relleu als infants tarragonins que han crescut amb nosaltres des del 2013.

Per tant, si teniu al vostre entorn familiar o d’amics un nen o una nena nascuts el 2013, us convidem a participar en aquest reportatge enviant un correu a l’adreça

subscripcions@fetatarragona.cat

Indiqueu-nos el nom de l’infant i un contacte de la família, i fem entre tota la comunitat un últim reportatge de celebració del desè aniversari del FET a TARRAGONA.

Gràcies per seguir participant en les nostres propostes.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here