27.1 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 7, 2024

Estrena de l’audiovisual ‘Del Cor a la Festa’

Sis dels nens i nenes participants al projecte ‘Del Cor a la Festa’. Foto: David Oliete Casanova.

L’audiovisual que presentem el proper dimarts 12 de setembre al Centre Cultural Antic Ajuntament és la continuació del projecte ‘Del Cor a la Festa’, iniciat l’any passat amb una exposició fotogràfica a la Rambla Nova i a la Casa de la Festa.

Es tracta d’una peça d’uns 30 minuts de durada que presenta les converses que vam mantenir la primavera i estiu de 2022 amb alguns joves protagonistes de les entitats que formen la Santa Tecla Petita.

els protagonistes són infants i adolescents vinculats a santa tecla

Entre somriures, timidesa i una gran dosi d’emoció, l’audiovisual descobrirà què pensen els més petits de la Festa Major, com la viuen, quin és el seu moment preferit i, sobretot, com esperen que sigui Santa Tecla d’aquí uns anys.

Setanta infants i adolescents, d’entre 5 i 17 anys i de vint-i-una entitats diferents, han passat per davant de les nostres càmeres i ens han demostrat el sentiment i l’amor que tenen per una festa que aviat serà més seva que nostra.

Portada del número 55 de la revista ‘Fet a Tarragona’. Autor: David Oliete.

Al projecte treballem persones vinculades al FET: Jan Magarolas Guinovart s’encarrega de la producció i el guió. Marc Colilla Hurtado ha fet el muntatge audiovisual, i jo mateix –David Oliete Casanova– n’he assumit la direcció i edició.

El projecte no s’ha acabat. La segona part consistirà a documentar-los: recuperarem aquests testimonis d’aquí a uns quants anys.

De moment, us convidem a gaudir de l’audiovisual. S’hi faran dues projeccions: a les 18,30h i les 19,30h del dimarts 12 de setembre al Centre Cultural Antic Ajuntament.

David Oliete
David Oliete
Fotoperiodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here