23.7 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 16, 2024

L’obertura musical de la temporada

Assaig de la FSF al teatre Tarragona sota la batuta de Tomàs Grau. Foto: Ajuntament de Tarragona.

La Franz Schubert Filharmonia inaugura temporada al Teatre Tarragona aquest dissabte 7 d’octubre. L’orquestra simfònica hi arriba amb el Concierto de Aranjuez, de Joaquín Rodrigo, i la simfonia número 9 del Nou Món, de Dvorak, sota la direcció de Tomàs Grau i amb el guitarrista Milos Karadaglic.

concert de la Franz Schubert Filharmonia aquest dissabte a les 20h

Amb aquest concert es commemora el 50è aniversari de la mort de Pau Casals, ja que també s’hi interpretarà una de les seves obres més emblemàtiques, la sardana Sant Martí del Canigó, composta pel músic del Vendrell l’any 1943 des de l’exili de Prada de Conflent.

interpretaran el ‘concierto de aranjuez’ dirigit per tomàs grau

Aquest serà el primer concert dels vuit previstos a Tarragona per la Franz Schubert Filharmonia al llarg de la temporada fins al 15 de juny de 2024. Un curs amb un gran repertori musical amb compositors com Beethoven, Stravinski, Mozart o Txaikovski, i de la mà dels millors intèrprets del moment.

 

Albert Ollés
Albert Ollés
Periodista. Coordinador del FET a TARRAGONA.
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here