17.9 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 26, 2024

Un altre reportatge i una altra foto del FET amb opcions de premi

 

Dos veïns carreguen la roba en un cossi metàl·lic. La imatge es publica al reportatge ‘El problema de l’aigua, des de l’altra plaça de la Font’.| Autoria desconeguda (Memòria Històrica de Bonavista).

Per quart any consecutiu, un reportatge i una fotografia publicats al FET a TARRAGONA arriben a la final del prestigiós premi de Periodisme Mañé i Flaqué, que organitzen l’Ajuntament de Torredembarra i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Aquesta vegada, el treball que mereix l’atenció del jurat en la categoria de Comunicació Local el signa Enric Garcia Jardí i es va publicar en format digital el passat 30 de març. El reportatge es titula ‘El problema de l’aigua, des de l’altra plaça de la Font’ i se centra al barri de Bonavista.

enric garcia jardí i david oliete, finalistes als premis mañé i flaquer

L’autor diu que les mancances d’aigua corrent als barris de la ciutat de Tarragona als anys 60 i 70, com tants altres temes que han tingut la perifèria urbana com a escenari, no tenen mai un veritable protagonisme i el reportatge publicat al FET vol revertir aquesta tendència.

Nom imatge: ‘Sense llar’. Autor: David Oliete Casanova.

La foto seleccionada pel jurat en la categoria de Fotoperiodisme al Camp de Tarragona es titula ‘Sense llar’, la signa David Oliete i s’acaba de publicar al numero 62 de la revista.

La decisió del jurat es donarà conèixer aquest divendres 24 de novembre. Els treballs publicats al FET competeixen amb altres continguts publicats en altres mitjans de comunicació d’arreu.

Sigui quina sigui la decisió final, avui recuperem el reportatge d’Enric Garcia Jardí per celebrar aquesta nominació:

El problema de l’aigua, des de l’altra plaça de la Font

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here