17.6 C
Província de Tarragona
Diumenge, abril 14, 2024

Benvinguts!

Benvinguts al FET A TARRAGONA. Els periodistes Ricard Lahoz i Josep Ardila obrim aquesta nova finestra de comunicació a Tarragona amb la voluntat d’explicar el que passa a la ciutat i aportar el nostre punt de vista a les qüestions que poden interessar més els tarragonins. Volem convidar a aquest bloc a moltes sensibilitats, que vagin més enllà de les nostres pròpies opinions. Volem contribuir a dinamitzar l’espai de comunicació i debat a Tarragona, a partir de la nostra experiència passada.

Som periodistes de dues generacions diferents. Ens vam conèixer a les aules de la Universitat Rovira i Virgili i hem compartit quatre anys d’experiència professional a Tarragona Ràdio. Ara obrim una nova etapa que neix de la voluntat de seguir analitzant la Tarragona plural i polièdrica que ens envolta: la Tarragona política, la Tarragona cultural, la Tarragona econòmica, la Tarragona comercial i turística, la Tarragona de la societat civil i de les seves nombroses entitats, la Tarragona esportiva, la Tarragona castellera… En definitiva,  la Tarragona inquieta, moderna i oberta al món. La Tarragona que no s’atura, que fa coses. Nosaltres ens considerem una petita part d’aquesta Tarragona i per això obrim aquesta finestra feta des de Tarragona i per a  Tarragona.

Tots i totes vosaltres sou molt benvinguts i benvingudes!  Ens acompanyeu?

Josep Ardila
Josep Ardila
Periodista
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

4 COMMENTS

  1. Molta sort en aquesta aventura!! Per tot allò que necessiteu aquí estaré, i ja tinc ganes de començar-vos a llegir!!
    Una forta abraçada!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here