Carregant ...

Benvinguts!

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Benvinguts al FET A TARRAGONA. Els periodistes Ricard Lahoz i Josep Ardila obrim aquesta nova finestra de comunicació a Tarragona amb la voluntat d’explicar el que passa a la ciutat i aportar el nostre punt de vista a les qüestions que poden interessar més els tarragonins. Volem convidar a aquest bloc a moltes sensibilitats, que vagin més enllà de les nostres pròpies opinions. Volem contribuir a dinamitzar l’espai de comunicació i debat a Tarragona, a partir de la nostra experiència passada.

Som periodistes de dues generacions diferents. Ens vam conèixer a les aules de la Universitat Rovira i Virgili i hem compartit quatre anys d’experiència professional a Tarragona Ràdio. Ara obrim una nova etapa que neix de la voluntat de seguir analitzant la Tarragona plural i polièdrica que ens envolta: la Tarragona política, la Tarragona cultural, la Tarragona econòmica, la Tarragona comercial i turística, la Tarragona de la societat civil i de les seves nombroses entitats, la Tarragona esportiva, la Tarragona castellera… En definitiva,  la Tarragona inquieta, moderna i oberta al món. La Tarragona que no s’atura, que fa coses. Nosaltres ens considerem una petita part d’aquesta Tarragona i per això obrim aquesta finestra feta des de Tarragona i per a  Tarragona.

Tots i totes vosaltres sou molt benvinguts i benvingudes!  Ens acompanyeu?


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 respostes a “Benvinguts!”

 1. Arnau Coradó ha dit:

  Molta sort en aquesta aventura!! Per tot allò que necessiteu aquí estaré, i ja tinc ganes de començar-vos a llegir!!
  Una forta abraçada!!

 2. Que tingueu un bon començament i una excel·lent navegació.
  Si m’envieu una adreça mail vostra, us faré una petita observació, ara que encara hi sou a temps.
  La meva és ox@tinet.org.

  Salutacions.
  Olga Xirinacs

 3. Sort, moltíssima sort amb el nou projecte que ara enceteu. N’estaré ben pendents i us llegiré, companys!

 4. Pep ha dit:

  Benvinguts !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *