14.8 C
Província de Tarragona
Dimarts, febrer 20, 2024

Nàstic: però a quina hora juguem?

Consell d'administració del Nàstic, en la junta general d'accionistes (Fotos: Gimnàstic de Tarragona)
Consell d’administració del Nàstic, en la junta general d’accionistes (Fotos: Gimnàstic de Tarragona)

El millor de les assemblees del Nàstic és el torn de preguntes. I encara millor és si el president Josep Mª Andreu, l’Estimat, decideix posar a votació un tema de debat apassionant: a quina hora hem de jugar al Nou Estadi a l’hivern?

La democràcia té aquestes coses i les votacions a mà alçada comporten un risc i un divertiment. Resultat: 45-44. Però a quina hora juguem? A les cinc de la tarda? A les dotze del migdia? Davant el frec a frec, Andreu l’Estimat diu que decidiran en funció de les previsions del temps del Francesc Mauri.

L’Andreu i el seu consell aposten per l’horari de migdia en l’època de més fred. S’estalvien encendre els llums, els aficionats agraeixen no portar flassades i, a més, amb els mallorquins ens toca jugar a les 12 sí o sí. Però alguns dels accionistes d’ahir a la nit van reclamar la tradició de les 5 de la tarda amb arguments que apel·laven al futbol base, els comerciants i fins i tot els torns de feina de la petroquímica.

Andreu, Virgili i, al fons, Lluís Fàbregas
Andreu, Virgili i, al fons, Lluís Fàbregas

Al final 45-44, murmuris a la sala i el president dient que aniran combinant els dos horaris. De moment, però, insisteixo: a quina hora del dissabte 22 juguem el partit contra l’Huracan?

“Pocholo” a la junta general d’accionistes 

Abans de la votació assembleària, un històric del Nàstic, Emili Guillemat, havia obert el torn de preguntes reclamant menys personal tècnic i d’administració al club. Un altre històric de barba blanca, Jesús Ramiro, s’interessava pels fitxatges d’hivern. I la benvolguda Conchita Moreno reclamava el nom dels jugadors a la samarreta (que diu que no els coneix, i jo tampoc). Fins i tot, al “Pocholo” de la premsa rosa se’l va nomenar en el moment més “freak” de la junta d’accionistes.

Jesús Albiol i Conxita Esteve, incorporacions noves al Consell
Jesús Albiol i Conxita Esteve, incorporacions noves al Consell

La part més “dura” de la trobada va ser analitzar la situació esportiva i econòmica. Resumint i en paraules d’Andreu: Estem obligats a pujar a 2ª A, perquè sinó ho passarem molt malament. La gestió entre 2008 i 2012 va ser patètica. Ara la festa s’ha acabat, hem tocat fons. Estem en procés de liquidació. Si no ampliem el capital de la societat en un parell de mesos, presentarem concurs d’acreedors.

El president, com sempre convincent davant la parròquia grana, apel·la a les 23 jornades que falten per mantenir el somni de l’ascens. Al costat d’Andreu, l’escolta el seu fidel escuder Jordi Virgili, i darrera cares noves del consell, com les de Conxita Esteve i Jesús Albiol.

Tot i que ara el Nàstic compta amb 3.023 socis – accionistes, no va caldre obrir l’auditori gran del Palau de Congressos. Amb la sala petita n’hi va haver prou per reunir un centenar d’aficionats, enmig d’un ambient de barreja de resignació pel joc de l’equip, i d’esperança en el lideratge de Josep Maria Andreu, l’Estimat. Tots confien en ELL.

Un centenar d'accionistes van participar a la junta de la SAE del Nàstic
Un centenar d’accionistes van participar a la junta de la SAE del Nàstic
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Como comente en la Junta de Accionistas el dinero de los teoricos ” refuerzos ” creo es mas seguro ofrecerlo a los actuales componentes de la plantilla si se logra al menos quedar entre los cuatro primeros se les paga con gusto y si no queda en la caja del Club ,en cualquier caso ganamos ,” Los refuerzos ” creo son un riesgo , es mas creo que si no se ganan los dos proximos partidos con todo el dolor de mi corazon ….casi,casi…” Listo para sentencia ” .Felices Fiestas y Sempre Nastic .J.Ramiro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here