Carregant ...

El regidor ‘menys polític’ marxa per la porta del darrere

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ballesteros a la roda de premsa d'aquest dimecres (foto: Mauri)

Ballesteros a la roda de premsa d’aquest dimecres (foto: Mauri)

Ha sigut regidor dues vegades per sorpresa, i ha deixat l’Ajuntament també per sorpresa. Antonio Rodríguez es va quedar a les portes de ser regidor a les eleccions del 2007, però la mort sobtada del conseller Josep Lluís Navarro va propiciar la seva entrada al consistori. El mateix va passar a les darreres eleccions. Els resultats electorals el van deixar novament fora del consistori, però la dimissió de Natàlia Rodríguez com a consellera d’esports va fer que tornès a entrar a l’Ajuntament el març de l’any passat.

Una història curiosa la d’Antonio Rodríguez, que ara ha hagut de deixar l’Ajuntament per la porta del darrere, presentant la seva dimissió després de veure’s implicat per un presumpte delicte relacionat amb la immigració il·legal. La notícia ha agafat a tothom per sorpresa. Qui coneix Antonio Rodríguez sap la feina que havia fet al capdavant de la conselleria d’Espais Públics. Un home sempre atent, apassionat de la seva feina i implicat amb la ciutadania. De fet, també està vinculat a altres entitats més enllà de l’Ajuntament i és president de l’Associació de Diabètics de Tarragona. Massa bon home per veure’s implicat en un cas com aquest.

Antonio Rodríguez era regidor d'espais públics.

Antonio Rodríguez era regidor d’espais públics.

‘Presento la meva dimissió per no perjudicar la imatge de l’Ajuntament de Tarragona, de la nostra ciutat, i així tindré més temps per dedicar-me a demostra la meva innocència i preparar la defensa’, ha escrit Rodríguez en el comunicat on anuncia la seva renúncia a l’acta de regidor. Ara caldrà veure què en diu la justícia i si Rodríguez és capaç de demostrar la seva innocència.

Ballesteros, convençut de la seva innocència

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per anunciar la dimissió de Rodríguez. Ha arribat a la sala d’actes acompanyat de pràcticament tot l’equip de govern, que han volgut fer-li costat. Han escoltat Ballesteros a primera fila els regidors Paco Zapater, Victòria Pelegrin, Begoña Floria, Xavier Tarrés, Pau Pérez, Javier Vilamayor i Patricia Antón.

No hi era, però, el protagonista del dia, que ha preferit no comparèixer públicament. ‘La seva feina a l’Ajuntament ha estat impecable. Valoro la seva reacció. És un moment difícil perquè és una persona que aprecio, valoro i estimo’, ha dit Ballesteros, que ha parlat en tot moment amb un to de tristesa a la seva veu.

L’alcalde ha agraït que Rodríguez hagi actuat amb tanta rapidesa. ‘No és habitual que un polític dimiteixi’, ha dit el batlle. Ballesteros ha explicat que quan ha parlat amb el regidor estava molt afectat i ha deixat clar que els fets van tenir lloc abans que Rodríguez fos regidor, tot i que no ha pogut donar més detalls del cas. El que si ha anunciat Ballesteros és que han suspès Antonio Rodríguez de militància del PSC. 

Hi haurà canvis al cartipàs municipal

La marxa de Rodríguez farà que la número catorze de la llista del PSC a les eleccions municipals, Ivana Martínez, entri com a regidora a l’Ajuntament. Tot i això, encara no se sap quina cartera ocuparà. Ballesteros ha anunciat que es farà un canvi de cartipàs que es donarà a conèixer ben aviat. Ivana Martínez té 29 anys, és diplomada en Relacions Laborals per la URV i treballa a la Generalitat de Catalunya. Al plenari d’aquest divendres ja es donarà compte de la dimissió del conseller.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *