Carregant ...

Les caminades d’Antonio Rodríguez

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Antonio Rodríguez ha estat regidor en dues etapes

Antonio Rodríguez ha estat regidor en dues etapes

Antonio Rodríguez va ser una de les últimes persones que vaig entrevistar a Tarragona Ràdio. No vam parlar de política ni de la seva feina com a regidor d’Espais Públics. El motiu de l’entrevista era una caminada, una simple però desitjada caminada. I és que caminar és una de les coses que més li agraden fer a l’Antonio.

Va venir a la ràdio com a president de l’Associació de Diabètics de les comarques tarragonines i va compatir micròfons amb Ramon Cuadrat, gerent del Patronat Municipal d’Esports. Era dilluns 10 de setembre, s’apropaven les festes de Santa Tecla i la intenció era presentar les activitats que hi organitzaven les entitats.

Així que vaig pensar que era una bona idea aplegar a la ràdio dues activitats que fomenten l’esport i la salut i que se celebraven el mateix dia: la Peonada Popular que organitza el Patronat d’esports des de fa 33 anys i la Caminada Popular que prepara l’Associació de Diabètics des de fa tres edicions. Uns corren i els altres caminen.

L’Antonio és una persona molt agraïda, sempre amable, i recordo com li va complaure compartir el programa de ràdio amb els organitzadors d’una activitat que aplega milers de corredors. L’Antonio, el Siscu Ferré i els altres companys de l’associació de diabètics tenen objectius més modestos: reunir un centenar llarg de persones, caminar des del Passeig de les Palmeres fins al Parc del Francolí i allà gaudir d’un bon i saludable esmorzar.

Una de les caminades populars a la llera del Francolí organitzades pel Patronat d'Esports

Una de les caminades populars a la llera del Francolí organitzades pel Patronat d’Esports

El regidor dels carrers

Els diabètics s’han de cuidar molt i l’Antonio n’és conscient. Amb ell he parlat de la diabetis en altres ocasions, però sobretot a la ràdio hem comentat la feina de la Brigada Municipal, aquella que prepara amb entusiasme la Cavalcada de Reis o munta i desmunta els entarimats de les festes dels barris.

I la Brigada d’Intervenció Ràpida ha estat la seva “nineta”. Estrenada en el primer mandat de l’alcalde Ballesteros, ha servit per guanyar molts punts en la millora i conservació de l’espai públic: rajoles, paviment, mobiliari urbà… Sempre ha estat receptiu a les demandes dels veïns i de les associacions i sempre ha parlat amb entusiasme de la feina dels treballadors del seu departament.

Si fem una enquesta i preguntem per un polític a l’ajuntament de Tarragona amb cara de “bon paio” i atent als problemes dels barris i la seva gent, la majoria respondran: Antonio Rodríguez.  Una majoria, estic convençut, que avui, malgrat tot, creu en la seva innocència. I jo també.


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *