Advertisement
19.4 C
Província de Tarragona
Dimecres, juny 7, 2023

L’última oportunitat del Nàstic

Jugadors i aficionats han celebrat el 4-0 contra l'Espanyol B (foto: gimnasticdetarragona.com)
Jugadors i aficionats han celebrat el 4-0 contra l’Espanyol B (foto: gimnasticdetarragona.com)

Veure el primer gol abans del primer quart d’hora; col·locar-te 2-0 al fil de la mitja hora; anar al descans amb un avantatge de tres gols i marxar a dinar amb un marcador final de 4-0 és una cosa tan extraordinària al Nou Estadi que el dia que passa s’ha de celebrar. I molt.

El tarragoní Àlex Busquets, participant al Ral·li Dakar, ha rebut un reconeixement del Nàstic (foto: gimnasticdetarragona.com)
El tarragoní Àlex Busquets, participant al Ral·li Dakar, ha rebut un reconeixement del Nàstic (foto: gimnasticdetarragona.com)

Llàstima que ara arriba aquesta jornada de descans i el Nàstic no tornarà a la competició fins d’aquí quinze dies, també a casa, i contra el filial del Vila-real. Llàstima perquè ara, probablement, és el moment d’agafar embranzida per intentar per última vegada fer alguna cosa de profit aquesta temporada.

Això passa per guanyar uns quants partits i apropar-se al play off d’ascens. Només d’aquesta manera s’entendrà el sentit dels fitxatges del mercat d’hivern i el canvi d’entrenador a la primera part del campionat. Només la presència grana a la zona noble de la classificació lluitant per l’ascens permetrà donar a l’equip una nota d’aprovat.

El resultat i el joc d’aquest diumenge contra l’Espanyol B han de servir també per mobilitzar els aficionats. Els dos últims partits al Nou Estadi revelen que entre un 25 i un 30 per cent dels socis granes (segons les dades oficials) no van a veure els seus jugadors. Desencant, avorriment, falta d’interès…

Les causes poden ser moltes, pero ara l’equip ha de donar motius per engrescar la resta de socis i, després, els aficionats al futbol que van confiar en el Nàstic fa un temps però van anar marxant. Som davant l’última oportunitat per enganxar-nos a la Lliga. Sinó l’aprofitem tots, el futur de l’entitat grana serà molt negre.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

2 COMMENTS

  1. T’ho poso fàcil:
    la 4a posició en 23 jornades té 42pts. A la jornada 40… 73!!!
    Nàstic té 29 + 51 (17 jornades) = 80!!!
    Impossible.

  2. Bon partit del Nàstic i gran 1ª part.Dos jugadors han marcat les diferències,a banda que l’Espanyol ha deixat jugar,Bezares destruint i recuperant pilotes i Marc Martinez construint,marcant el tempo del partit,jugant en curt,llarg,triangulant,fent parets,marcant,assistint,etc,IMMENS.No entenc com l’Osca l’ha deixat marxar.Encara tenin possibilitats si continuem així.FORÇA NÁSTIC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here