23.5 C
Província de Tarragona
Dimarts, maig 28, 2024

La plaça del Jaume I com a espai de festa

Cada any que passa es consolida l’activitat més alternativa de la Baixada del Pajaritu dins del Carnaval de Tarragona. La bona feina de @LaPipel està donant els seus fruïts. Enguany, 26 andròmines han fet la baixada acompanyats d’un públic nombrós i engrescat.

És el segon any que la Baixada es fa al voltant de la plaça de damunt del pàrquing Jaume I i l’èxit ha estat espeterrant. S’ha allargat durant dos dies, amb activitats paral·leles, servei de bar, música, vermut electrònic… De fet, les característiques i el funcionament de la festa d’aquest cap de setmana ens ensenyen que tenim un espai ampli a la Part Alta per explotar molt més com a punt de trobada.

Els mateixos organitzadors, liderats per Jordi Viñolas, ja ho van fer l’any passat per la nit de Sant Joan. La gran plaça davant de l’Escorxador i les escales que miren l’església de Sant Llorenç són per aprofitar. Damunt d’una obra inútil que ha costat més de 25 milions d’euros i que continua sense funcionar, el FET A TARRAGONA convida a @LaPipel, altres entitats culturals i festives, i als ciutadans en general a treure rendiment de l’espai organitzant activitats  diverses al llarg de tot l’any (de migdia a l’hivern, de vespre-nit a l’estiu).  Serà la millor manera de reivindicar l’ús públic d’un espai “emblemàtic” del nucli antic de la ciutat.

Tot seguit, una galeria d’imatges de la Baixada del Pajaritu 2013

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here