Advertisement Advertisement
Carregant ...

La plaça del Jaume I com a espai de festa

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cada any que passa es consolida l’activitat més alternativa de la Baixada del Pajaritu dins del Carnaval de Tarragona. La bona feina de @LaPipel està donant els seus fruïts. Enguany, 26 andròmines han fet la baixada acompanyats d’un públic nombrós i engrescat.

És el segon any que la Baixada es fa al voltant de la plaça de damunt del pàrquing Jaume I i l’èxit ha estat espeterrant. S’ha allargat durant dos dies, amb activitats paral·leles, servei de bar, música, vermut electrònic… De fet, les característiques i el funcionament de la festa d’aquest cap de setmana ens ensenyen que tenim un espai ampli a la Part Alta per explotar molt més com a punt de trobada.

Els mateixos organitzadors, liderats per Jordi Viñolas, ja ho van fer l’any passat per la nit de Sant Joan. La gran plaça davant de l’Escorxador i les escales que miren l’església de Sant Llorenç són per aprofitar. Damunt d’una obra inútil que ha costat més de 25 milions d’euros i que continua sense funcionar, el FET A TARRAGONA convida a @LaPipel, altres entitats culturals i festives, i als ciutadans en general a treure rendiment de l’espai organitzant activitats  diverses al llarg de tot l’any (de migdia a l’hivern, de vespre-nit a l’estiu).  Serà la millor manera de reivindicar l’ús públic d’un espai “emblemàtic” del nucli antic de la ciutat.

Tot seguit, una galeria d’imatges de la Baixada del Pajaritu 2013


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *