14.3 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Colors mariners per al pont del Serrallo

Les estructures de ferro del "pont de la petxina" seran pintades amb colors mariners, i el túnel tindrà més il·luminació
Les estructures de ferro del “pont de la petxina” seran pintades amb colors mariners, i el túnel tindrà més il·luminació

El “pont de la petxina” tindrà colors vius i més llum. El principal accés al Serrallo, a través del carrer Pere Martell, canviarà de fesomia per donar una benvinguda més alegre i amable als veïns i visitants del barri mariner.

En pocs dies, l’Autoritat Portuària de Tarragona procedirà a pintar amb els colors mariners blanc i blau les dues estructures de ferro oxidat, que ara ofereixen un aspecte més aviat gris. Veïns i restauradors del Serrallo ja han vist el projecte de “nou pont” que incorpora més il·luminació al túnel.

D’aquesta manera, el Port acabarà de completar la remodelació que està fent aquests dies al carrer Trafalgar i en la rotonda d’accés al barri i al Moll de Costa, on s’han substituït les llambordes per un paviment d’asfalt.

El restaurant de l’Estació Marítima

El tinglado més pròxim al Serrallo, el número 4, també està en obres de reforma. Quan estiguin enllestides, d’aquí un parell de mesos el Port treurà a concurs en règim de concessió l’espai del restaurant de l’Estació Marítima, que està tancat des de fa un parell d’anys.

El restaurant de l'Estació Marítima va tancar fa dos anys. Ara, el Port treurà a concurs una nova concessió per explotar aquest espai del tinglado 4 com a negoci de restauració.
El restaurant de l’Estació Marítima va tancar fa dos anys. Ara, el Port treurà a concurs una nova concessió per explotar aquest espai del tinglado 4 com a negoci de restauració.

L’autoritat portuària arranjarà cuina i lavabos i deixarà a punt un nou mobiliari (taules, cadires…) destinat a la restauració. Aquell que finalment gestioni el negoci podrà utilitzar un espai de terrassa davant de la marina Port Tarraco.

Tancat sis mesos

I el Refugi 1 està tancat per fer-hi una remodelació integral. Tindrà més cabuda i podrà complir amb totes les normes de seguretat per acollir activitats socials i cíviques de tota mena. La seva reobertura no es preveu fins a finals d’estiu.

L’objectiu de totes aquestes obres (pont, carrers, tinglados i refugis) és dinamitzar encara més el Moll de Costa i el Serrallo com a zona de passeig, cultura i oci, i una oferta gastronòmica atractiva i de qualitat. I de manera paral·lela, el Port s’acosta més al seu entorn i al conjunt de la ciutat.

(Demà al FET A TARRAGONA us explicarem altres projectes de futur al Serrallo)

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here