13.8 C
Província de Tarragona
Dimecres, febrer 21, 2024

Nits més “fashion” a Tarragona

Imatge d'una de les sales d'Otto Zutz, al carrer Lincoln de Barcelona, considerat un dels locals més "fashion" de la capital catalana (foto: Otto Zutz)
Imatge d’una de les sales d’Otto Zutz, al carrer Lincoln de Barcelona, considerat un dels locals més “fashion” de la capital catalana (foto: Otto Zutz)

A finals de la dècada dels 80, la Barcelona preolímpica va esdevenir la capital del disseny i la modernitat, la ciutat més fashion i avantguardista. Les nits del cap de setmana eren sinònim d’un bon sopar i una ronda pels locals de moda que oferien música i copes a preus desorbitats i aplegaven la gent guapa i més “vip” del moment.

En un carreró estret, paral·lel a Balmes i Via Augusta, una antiga fàbrica tèxtil es va transformar en un local de nit a l’estil New York. I es va posar de moda, atraient un públic jove, cosmopolita, modern, internacional, amb un look molt acurat…i establint una porta dura, molt dura, d’accés a la sala.

El logo d'Otto Zutz a la façana del local de la Rambla Francesc Macià
El logo d’Otto Zutz a la façana del local de la Rambla Francesc Macià

Superar l’examen dels porters significava accedir al palau més exclusiu amb la música i l’ambient més in. Tres pisos, tres sales, tres ambients: el més alt, el més íntim, el més exclusiu, només per a amics, fidels i gent guapa. Així va fer crèixer la seva fama al llarg dels 90 Otto Zutz que, un quart de segle després, continua sent un local de nivell alt i prestigi entre la clientela més moderna de Barcelona.

Oferta innovadora a la ciutat 

Ara, el grup Otto Zutz obre portes a Tarragona aquest divendres amb un local que inclou els serveis de restaurant, cocteleria i discoteca. S’instal·len a la Rambla Francesc Macià i anuncien un horari de dilluns a dissabte a partir de les 6 de la tarda amb tres franges: de 6 a 9, tapes i coctels. De 9 a 12, restaurant a la carta. I a partir de mitjanit dijous, divendres i dissabte, el Dance Club.

Es tracta d’una aposta empresarial valenta i atractiva per a una ciutat com Tarragona. Però també és arriscada per diferents motius: el context de crisi econòmica que afecta molt les despeses d’oci nocturn; la ubicació del local, molt lluny de les zones on hi ha les altres ofertes de nit; i l’estil de la sala que, a priori, pot semblar molt exclusiu (massa) per a un públic com el de Tarragona.

El restaurant discoteca obre portes aquest divendres. Ahir encara treballaven operaris
El restaurant discoteca obre portes aquest divendres. Ahir encara treballaven operaris

Caldrà veure si l’Otto Zutz Tarragona aplica aquella fama de porta dura que l’ha mantingut gairebé sempre a Barcelona. Caldrà comprovar la relació qualitat-preu de les copes, els coctels i el restaurant. Caldrà avaluar la música que es punxa, el tipus de públic, l’ambient que es crea…

Aposta arriscada, però en qualsevol cas benvinguda a una ciutat amb escassa oferta d’oci a les nits des de fa temps. Una iniciativa amb marca de qualitat i segell de modernitat i avantguardisme.  Que Otto Zutz s’instal·li a Tarragona és gairebé tan important (en determinats ambients i sectors) com l’arribada d’El Corte Inglés fa tres anys. Ara, uns i altres seran veïns.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

3 COMMENTS

  1. Excel·lent notícia i per motius diversos: 1- per la qualitat. ¿Afirmeu que és massa alta per la gent de Tarragona? Doncs que la gent ‘baixa’ es posi a l’alçada. ¿No som ‘smart city’? 2- Pel lloc. Convé, i molt, animar les rambles més avall de la font del Centenari. Semblen cementiris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here