22.7 C
Província de Tarragona
Dimecres, juliol 10, 2024

Cap de setmana d'”infart cultural”

El Tarragona i el Metropol estan a ple rendiment aquest cap de setmana. També la sala Trono i el Magatzem
El Tarragona i el Metropol estan a ple rendiment aquest cap de setmana. També la sala Trono i el Magatzem

La llista que vé a continuació és llarguíssima, però és inevitable per entendre les raons d’aquest article periodístic. Vagin apuntant a poc a poc:

Espectacle de dansa del grup Cube divendres a la nit al Teatre Tarragona. Acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona i concert de Joan Reig i Refugi al Metropol dissabte a la nit. Espectacle musical “La Banda del segle XX al XXI” al Tarragona diumenge a la tarda.

A la sala Trono, el muntatge “El esperanza” divendres i dissabte nit. A la sala El Magatzem actuen el còmic Alvaro Carmona dissabte a la nit, i la Companyia Rodearte diumenge al vespre.

eclectic

El Festival Eclèctic arrenca diumenge a la tarda amb dues propostes: una de carrer, a la coca central de la Rambla, i després amb Amanida Teatre, de l’ONCE, a l’interior del Metropol. A la mateixa hora, cinema en V.O. a l’auditori de Catalunya Caixa.

A Bonavista, tot el cap de setmana la Feria d’Abril. A la Rambla Lluís Companys, fins diumenge al vespre una nova edició del Mercat Català. Al Parc del Francolí, durant tot el diumenge, l’Aplec que conmemora els 40 anys de la proclamació de Tarragona com a “Ciutat pubilla de la Sardana”.

Aquest cap de setmana s’estrena també una nova activitat d’art contemporani titulada “Art Zoom Tarragona”.

En l’àmbit casteller, dissabte “El futur és Jove” a la Rambla. Diumenge, actuació dels Xiquets a les Escales Reials del Port.  També al Moll de Costa, reobertura del Tinglado 4 amb una nova exposició.

A banda d’aquestes propostes lúdiques i culturals, el cap de setmana ens porta altres de solidàries, com el sopar del Telefòn de l’Amistat, o gastronòmiques, com la continuació del Tarragona de Tapes. I segur que ens en deixem d’altres.

Fa unes setmanes, al FET A TARRAGONA parlàvem dels “Dijous hiperactius de la ciutat”, amb una dotzena d’activitats programades en una franja horàries de tres hores.

Avui parlem d’un cap de setmana d’”infart cultural”, com reconeix la pròpia regidora Carme Crespo a través del Facebook. Però no ens estressem, gaudim del temps primaveral i participem d’algunes de les activitats que s’han organitzat: són la millor mostra del pols ben viu de la ciutat.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

3 COMMENTS

  1. 1. Els mitjans pateixen una desinformació no sabem si interessada, selectiva o mandrosa. Els cartells de les activitats socials esmentades per sm es veuen bé, pels carrers.
    2. S’havia creat un BANC de la CULTURA, que havia de recollir TOTES les activitats culturals. Era l’eina de transmissió de la informació als mitjans.
    3. Si no és així, llavors tornem al punt 1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here