24.5 C
Província de Tarragona
Dijous, juny 20, 2024

Oriol Junqueras passeja en família per Tarragona

Oriol Junqueras, en una foto d'arxiu, amb vestit informal (foto: cedida)
Oriol Junqueras, en una foto d’arxiu, amb vestit informal (foto: cedida)

Al FET A TARRAGONA ens permetem, algún dia, escriure sobre els aspectes més anecdòtics i/o sorprenents del que passa a la ciutat. I avui ha estat sorprenent veure Oriol Junqueras passejar en familia pel nucli antic de Tarragona.

Migdia a la plaça de la Font. Dia assolellat, d’estiu però amb una calor moderada. Vestit molt informal, amb texans i una camisa de màniga curta blau fosca a quadres, el líder d’Esquerra Republicana de Catalunya empeny el carret amb en Lluc, el seu primer fill de només vuit mesos, i acompanyat de la seva parella.

Com qualsevol altre turista, Junqueras enfila el Cós del Bou fins a la Capçalera del Circ. S’atura davant el pannell informatiu i admira un dels monuments de Tarragona que és Patrimoni Mundial. Una persona de seguretat el segueix molt discretament i a certa distància.

El president d’ERC vol passar desapercebut. Pràcticament ningú no el reconeix, tot i que algú es gira després de trobar-se’l de cara. Les enquestes diuen que és el polític de Catalunya més ben valorat i que hores d’ara guanyaria les eleccions al Parlament.

Junqueras saluda tímidament aquell que se li acosta. I si li pregunten, només diu que està de visita a Tarragona, com qualsevol altre ciutadà de fora. Vol preservar la seva intimitat i continua la passejada per la Part Alta empenyent el carret. Sense fotografies.

Al vespre, el seu partit celebra assemblea local. Junqueras, però, ni ho sap. El líder d’Esquerra ha vingut a gaudir d’unes poques hores d’esbarjo amb la seva familia pels carrers de Tarragona. Observa les graderies del Circ i decideix tirar amunt.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here