27.4 C
Província de Tarragona
Diumenge, juny 9, 2024

Una proposta singular a la catedral del vi

La catedral del vi de Nulles serà l'escenari del primer cicle de concerts ViBRANT, un maridatge de música, vi i gastronomia de la terra (foto: Vinícola de Nulles)
La catedral del vi de Nulles serà l’escenari del primer cicle de concerts ViBRANT, un maridatge de música, vi i gastronomia de la terra (foto: Vinícola de Nulles)

FET a TARRAGONA vol celebrar amb els seus lectors el primer aniversari del digital i l’aparició del segon número de la revista. I ho volem fer amb vi, música i gastronomia del territori en un indret únic –el celler modernista de Nulles– i amb una proposta diferent -els maridatges sonors del cicle ViBRANT-.

 

Amb el suport d’Adernats-Vinícola de Nulles, sortejarem una invitació doble per a un subscriptor de la revista FET a TARRAGONA que vulgui gaudir de l’espectacle “Maridatge Excel·lent” que tindrà lloc dissabte 16 de novembre, a les sis de la tarda, a la “catedral del vi”. Poden participar-hi els subscriptors de la revista i els que se’n facin abans de dilluns 11 de novembre. Només cal que enviïn un correu a subscripcions@fetatarragona.cat  amb les seves dades personals (nom i telèfon de contacte). El sorteig es farà dimarts 12, coincidint amb la sortida del segon número de la publicació.

 

Els vins i caves Adernats acompanyaran els concerts i la degustació gastronòmica (foto: Vinícola de Nulles)
Els vins i caves Adernats acompanyaran els concerts i la degustació gastronòmica (foto: Vinícola de Nulles)

“Maridatge Excel·lent” combinarà el vi i la gastronomia amb la proposta musical del Duo Miró, format per la violoncel·lista Marta Mulero, de Reus, i el pianista Medir Bonachi, de Valls. Música de cambra elegant amb un repertori ampli que abarca des del Barroc fins a la contemporània.

 

Aquest és un dels quatre espectacles que tindran lloc dins del primer cicle ViBRANT el cap de setmana del 15, 16 i 17 de novembre. Un piano de mitja cua situat a sobre de les tines centenàries del celler de Nulles serà el convidat d’honor a la primera edició d’una proposta única i diferent ideada per Aleix Vallverdú.

 

A cada maridatge es podran assaborir vins i caves elaborats al propi celler i reconeguts arreu, una degustació gastronòmica amb productes de la terra, i una música interpretada per joves professionals d’aquestes comarques. Una combinació única en un edific singular, a punt de complir un segle de vida. El FET a TARRAGONA, que només en té un any, us convida a gaudir de la primera edició del cicle ViBRANT.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here