24 C
Província de Tarragona
Dilluns, abril 15, 2024

La comèdia musical de l’any

Una escena de la comèdia musical "T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré", que arriba dissabte vinent al Teatre Tarragona
Una escena de la comèdia musical “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, que arriba dissabte vinent al Teatre Tarragona

La premsa de Nova York considera que és la comèdia més divertida dels darrers anys. L’espectacle mostra les interioritats del món de la parella amb una visió irònica, divertida i fresca. Un retrat de les experiències que tothom ha viscult en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa. El públic, en definitiva, té l’oportunitat de reviure, amb humor, les relacions sentimentals.

 

Joe di Pietro i Jimmy Roberts són els autors de “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, un dels musicals de més èxit de Broadway. Aquí, sota la direcció d’Elisenda Roca, és un espectacle que es troba de gira per tot Catalunya, després de triomfar a Barcelona. Dissabte 30 de novembre arriba al Teatre Tarragona amb els quatre actors protagonistes: Mercè Martínez, Muntsa Rius, Ivan Labanda i Jordi Llordella.

 

un obsequi per als subscriptors

FET a TARRAGONA vol continuar celebrant el primer aniversari del digital convidant un dels subscriptors a la revista a gaudir de l’espectacle. Tenim una invitació per a dues persones per a la funció de dissabte 30 a les 21,30 h. Tots els que vulguin participar al sorteig, han d’enviar un correu a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat  El termini s’acaba el proper dijous 26 a mitjanit.

Si us féu subscriptors a la revista aquests dies, també podreu participar del sorteig i beneficiar-vos més endavant de la invitació a altres espectacles programats a Tarragona. La subscripció anual costa 30 € i suposa rebre la revista còmodament a casa. Per formalitzar la inscripció només cal que cliqueu aquí.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here