29.7 C
Província de Tarragona
Divendres, juliol 12, 2024

Un conte de Nadal, en família

cor-amics-unio-palau

El Teatre Tarragona es vestirà de Nadal el pròxim diumenge amb la presència de l’orquestra Camera Musicae i el Cor infantil Amics de la Unió, de Granollers, que s’uneixen per primera vegada per tirar endavant un concert únic i especial. Interpretaran ‘Conte de Nadal’, de Charles Dickens, a partir d’una versió musicada per Albert Guinovart. El compositor i pianista ha creat i arranjat l’obra expressament per a l’ocasió i s’estrenarà a Tarragona aquest diumenge 22 de desembre , a dos quarts de set de la tarda.

 

El cor infantil Amics de la Unió se’l considera un dels millors de Catalunya, ha participat en nombrosos certamens i festivals internacionals i ha guanyat diversos concursos de gran prestigi. El seu director és Josep Vila. Forma part de la Societat Coral de Granollers, tota una institució amb més de 130 anys de trajectòria.

 

L’orquestra tarragonina Camera Musicae es va fundar el 2006 i des de l’inici el seu director és Tomàs Grau. És l’orquestra resident de l’escola municipal de música Pau Casals del Vendrell i la formen una cinquantena llarga de músics.

 

invitació al concert

El concert servirà per obrir les portes a les festes nadalenques i ho volem celebrar amb els nostres lectors. Disposem d’una invitació doble per als subscriptors de la revista FET a TARRAGONA. Si us ve de gust gaudir de l’espectacle, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça: subscripcions@fetatarragona.cat  abans de la mitjanit de dimecres 18. L’endemà, dijous 19, farem el sorteig de les entrades.

 

Si us féu subscriptors a la revista aquests dies, també podreu participar del sorteig i beneficiar-vos més endavant de la invitació a altres espectacles programats a Tarragona. La subscripció anual costa 30 € i suposa rebre la revista còmodament a casa. Per formalitzar la inscripció només cal que cliqueu aquí.

 

Bon concert i Bon Nadal!!!

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here