19.6 C
Província de Tarragona
Dimarts, juny 11, 2024

El treball de l’Assemblea Nacional als barris

Voluntaris de l'ANC nascuts fora de Catalunya fan campanya per la independència al mercat dels diumenges de Bonavista
Voluntaris de l’ANC nascuts fora de Catalunya fan campanya per la independència al mercat dels diumenges de Bonavista

Una cançó, “Josep i José”, una tornada, en castellà i català, -“y es por eso que Josep no irá esta noche a la Feria, ni conoce el llanto dulce de las gargantas abiertas”- “i és per això que José no fa castells d’esperança, ni recorda un poble viu ofegat sota una espasa”. Una lletra composada ja fa un temps per un tarragoní, de Bonavista, Paco Ortega (Paco Enlaluna), que obre els ulls de forma simple i directe a la realitat que s’ha viscut durant anys a la majoria dels barris del Ponent de Tarragona.

 

Amb la data i la pregunta de la consulta acordades, l’Assemblea Nacional Catalana aposta per ampliar la informació sobre el procés sobiranista als barris de Tarragona com a repte pel 2014. La presència d’estelades als balcons i als mercats de Sant Pere i Sant Pau, Torreforta o Bonavista s’ha convertit els darrers mesos en un element més del paisatge urbà.

 

“Em dic Josep”, afirma en José Manuel Delgado, alumne de tercer d’ESO de l’institut de Sant Pere i Sant Pau en la primera reunió de l’ANC al centre cívic del barri cooperativista. Són quinze persones, un grup reduït que vol començar a treballar per poder fer arribar informació al barri del procés cap a la independència de Catalunya (…)

 

Aquest és un fragment del reportatge que publiquem al número 3 de la revista FET a TARRAGONA. La publicació es pot comprar a Llibreria La Capona, Llibreria de la Rambla, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major), El Lloro i La Cocotte. També la podeu rebre còmodament a casa si us en féu subscriptors per només 30 euros l’any. Per complimentar la subscricpió només cal clicar aquí.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here