Advertisement Advertisement
15.6 C
Província de Tarragona
Divendres, juny 2, 2023

Els subscriptors del ‘FET’ amb Ruiz de Arbulo

Grup de subscriptors del 'FET' aquest dissabte 15 de febrer a la porta de l'ajuntament, abans de la visita al Circ romà
Grup de subscriptors del ‘FET’ aquest dissabte 15 de febrer a la porta de l’ajuntament, abans de la visita al Circ romà

Joaquin Ruiz de Arbulo ha fet de guia a una seixantena d’amics del FET a TARRAGONA a través de dues visites guiades al Circ romà. El catedràtic d’Arqueologia de la URV i investigador de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica ha conduït aquest dissabte 15 de febrer la segona visita a un grup de subscriptors de la revista amb motiu del número dedicat a la figura de l’emperador August. La primera visita es va organitzar dissabte 25 de gener.

 

Els participants han quedat molt satisfets de les explicacions de Ruiz de Arbulo i del seu caràcter divulgatiu. Les dues visites han començat davant de l’Ajuntament i han seguit per la plaça de la Font fins a la Capçalera del Circ, per continuar després per la Torre del Pretori, plaça del Rei i acabant a l’Antiga Audiència. La iniciativa de les visites guiades forma part del programa d’accions que el FET a TARRAGONA prepara per agrair als subscriptors a la revista la seva confiança.

 

Si voleu ser subscriptors de la revista, només cal que cliqueu aquí. El preu és de 30€ tot l’any.

Assistents a la primera visita guiada al Circ romà, organitzada el passat 25 de gener, amb Ruiz de Arbulo, el primer  de la fila de davant a l'esquerra
Assistents a la primera visita guiada al Circ romà, organitzada el passat 25 de gener, amb Ruiz de Arbulo, el primer de la fila de davant a l’esquerra
Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

  1. Excel·lent recorregut històric a càrrec del Joaquín. No solament vam conèixer in situ part el patrimoni romà de Tàrraco i la vida dels seus habitants, sinó que ens va explicar d’una forma molt clara i pedagògica el desenvolupament urbanístic de la nostra ciutat. Moltes gràcies a ell i felicitats per la iniciativa que ha tingut la gent de “Fet a Tarragona”.
    Segur que saber del nostre passat ens ajudarà a tenir un millor futur.
    Víctor Pomerol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here