26.8 C
Província de Tarragona
Dilluns, agost 15, 2022

Tarraco Ticket: un desastre intolerable

Ara fa un any que s'estrenava la primera programació del Teatre Tarragona i que es produïen els mateixos problemes per comprar les entrades que ara al portal 'Tarraco Ticket'
Ara fa un any que s’estrenava la primera programació del Teatre Tarragona i que es produïen els mateixos problemes per comprar les entrades que ara al portal ‘Tarraco Ticket’

Impresentable i intolerable. Ja n’hi ha prou! El portal Tarraco Ticket torna a generar la indignació de milers d’usuaris pel seu col·lapse el dia que es posaven a la venda les entrades per a la programació d’espectacles de primavera als Teatres de Tarragona. És inacceptable, perquè l’any passat (just el 27 de febrer de 2013) ja es va produir una situació idèntica a la d’aquest dimarts i que recollíem al FET a TARRAGONA en aquesta crònica en primera persona de Josep Ardila.

 

I el cas de l’any passat no era la primera vegada! Al Concurs de Castells de 2012, el web ja s’havia col·lapsat per una suposada alta demanda en la compra de localitats per a la Tarraco Arena Plaça. L’ajuntament de Tarragona, a través dels responsables polítics de l’àrea de Cultura –abans, Carme Crespo i ara, Begoña Floria– s’han omplert la boca anunciant l’obertura d’expedients informatius per detectar el problema i depurar responsabilitats i l’aplicació de mesures dràstiques per acabar amb una situació que no té nom en ple 2014. Però el problema no s’ha solucionat i continua provocant la perplexitat i l’empipament dels ciutadans.

 

Si el portal –finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la Tarraco Romana– no té prou capacitat per absorbir la demanda en moments punta, perquè no s’ha ampliat aquesta capacitat després de patir experiències tan negatives? Tan difícil és? O és que hi ha altres problemàtiques que desconeixem? No hi ha cap responsable tècnic? L’ajuntament no pot donar un cop a la taula i acabar amb aquesta vergonya que afecta greument la imatge de la ciutat?

 

Perquè el desastre de Tarraco Ticket va més enllà de la indignació que provoca als usuaris. És el perjudici que causa a una programació prou atractiva i de qualitat d’espectacles al Tarragona i al Metropol. Tota la feina de mesos pensant en les millors propostes possibles de teatre, dansa i música se’n va en orris en un matí de col·lapse informàtic. Ja va passar ara fa uny any quan estrenàvem -amb gran èxit de públic- el Teatre Tarragona. I torna a passar per segon any consecutiu!

 

Al cap de 24 hores del primer col·lapse detecto que, des que he començat a escriure aquest article, el portal ha estat incapaç de trobar-me dues butaques lliures que he demanat per a un espectacle que tindrà lloc al Metropol d’aquí tres mesos. Porto mitja hora davant l’ordinador… i res! Estic acabant l’article i continuo sense les localitats demanades. Indignant, impresentable, al·lucinant… I ja tremolo de cara al Concurs de Castells. Algú amb poder polític en aquesta ciutat podrà acabar amb aquest insult a la imatge de Tarragona?

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

3 COMMENTS

  1. A mi també m’agradaria saber perquè aquesta plataforma no permet adquirir localitats amb descompte, com el del Club TRESC entre d’altres, quan totes les altres plataformes que conec ho permeten, també per a menors de 25 anys o majors de 65… I també seria bo reflexionar sobre l’oferta teatral de la ciutat… Que amb menys de dos dies de venda d’entrades espectacles programats per d’aquí a tres o quatre mesos ja gairebé estiguin plens no denota que hi ha una forta demanda de teatre a la ciutat? I això que la plataforma s’ha col·lapsat… Si funcionés correctament ja estaria tot exhaurit?

  2. Això ens passa, com altres vegades (diria que com sempre, però no vull que se’m digui derrotista), per encarregar les tasques compromeses a l’aprenent! És de l’aprenent la culpa?

  3. SI LES AUTORITATS HAGUESSIN DE FER QUA JA HO HAURIEN ARREGLAT, PERÒ COM LES TENEN RESERVADES I QUI SAP SI PAGADES, NO ELS HI CAL

    AMOÏNAR-SE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here