14.3 C
Província de Tarragona
Divendres, abril 19, 2024

Amb ulls ganxets: Però, aquí, qui mana?

Alejnadro Fernández en la seva conferència sobre l'estat de la ciutat pronunciada a principis de febrer (foto cedida pel Partit Popular)
Alejnadro Fernández en la seva conferència sobre l’estat de la ciutat pronunciada a principis de febrer (foto cedida pel Partit Popular)

Estimat director,

Ni t’imagines la sorpresa que m’he endut aquest matí al Moto Club. Jo hi esmorzava d’incògnit i m’escoltava les converses d’uns pelacanyes, com m’agrada fer de vegades. I un d’ells ha dit que el vostre alcalde es diu Ballesteros. M’he quedat ben parat. Coi, i jo que em pensava que era aquell de PP. Sí, home, aquell de les ulleres i la barbeta. Això mateix, en Fernández.

 

Que per què m’ho pensava, et deus estar preguntant. Home, doncs perquè aquí al Baix Camp se sent a parlar més del peperu que no pas del sociata. Vull dir que surt més als diaris, parla més sovint i dóna els titulars més sucosos. I se suposa que a la política això és important, oi? L’impacte del missatge, en diuen. Hi surt tant, a la premsa, que jo tenia coll avall devia ser el vostre batlle.

 

De sobte m’han vingut a la memòria aquelles conferències que en Fernández munta i en què repassa en quin estat es troba la vostra capital. Aquí a Reus ja ho sabem, com teniu la ciutat. La teniu adormida. Tan endormiscada que n’hi ha que ens pensàvem que el líder de l’oposició era qui manava. Bé, dir-ne líder potser és passar-se. Tinc entès que aquest honor el comparteix amb la Forns, de CiU. Però no en sé massa, dels convergents de Tarragona. Han fet alguna cosa, en aquesta legislatura? De profit, dic.

 

Tu te l’imagines manant, benvolgut director, en Fernández? Ja sabem que el seu partit està gestionant la crisi d’allò més bé, a l’Estat. Mira si la tenen ben lligada que ens asseguren que ja l’hem deixada enrere. Això és el que ens fa falta a tots. Una mica d’il·lusió, home. De ben segur que l’atur baixaria. I qui sap si seria capaç d’arreglar fins i tot el merder que teniu muntat amb els aparcaments de colors.

Ep, ara no et pensis pas que l’únic que vull és riure-me’n dels vostres polítics. Els ganxets tenim un alcalde sense massa carisma, per dir-ho suaument. Aquí les males llengües diuen que el matrimoni de conveniència que hi ha al Mercadal, format per un convergent i una pepera no s’acabarà bé. De fet es veu que ni es posen d’acord per fer-se una foto tots dos, juntets i somrient.

I així, mentre ells es barallen per les portades i els titulars i per sortir a la foto, Tarragona i Reus no acaben d’arrencar.

Atentament,

Ganxet emmascarat

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here