Advertisement Advertisement
Carregant ...
Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

CUP contracte brossa

Benvolgut director:

Hi teniu un bon embolic a l’Ajuntament, oi? Ai, aquests de la CUP. Es veu que més enllà de la bandera també tenen un projecte polític, que no és cap altre que denunciar el que no acaben de veure clar.

Anem a pams. La CUP ha fotut el crit al cel pel contracte de la brossa de la ciutat, en mans de FCC. La cosa seria pel preu de la concessió (més de 9 milions d’eurets, cosa fina) i perquè des de 2.006 la revisió anual es fa per sobre de l’IPC. Ei, que es veu que aquesta pujada la va demanar l’empresa perquè els treballadors van amenaçar amb una vaga.

Per acabar-ho d’adobar, i corregeix-me si vaig errat, la CUP ha denunciat que la Generalitat no estava gens d’acord amb el preu que es paga a FCC, però que des de l’Ajuntament van tirar pel dret. Si m’ho permets, estimat director, et diré que tot plegat fa una miqueta de pudor. Coses de remenar la brossa, suposo.

A mi, però, des de la Plaça del Prim de Reus, el que més m’ha sobtat ha estat la reacció dels partits amb representació a l’Ajuntament. CiU no ha dit res de res de l’assumpte, donant un cop més un clar exemple de la seva actitud desperta, valenta i decidida. Qui sí que ha parlat és l’Alejandro, clar. Aquest no falla. És posar-se-li un micròfon a tir i haver de regalar un bon titular als periodistes.

“Que un partit antisistema vagi als jutjats vol dir que s’estan aburgesant”, ha dit. Apa, fot-li. La qüestió important, en tot cas, és que el senyor de PP tarragoní s’ha estimat més atacar el denunciant que no pas donar la seva versió dels fets. Curiós, no m’ho pots negar, amic director.  Bé, i l’alcalde, què?

M’he deixat el millor per al final. El batlle sí que ha parlat. Però tampoc acabo d’entendre’n les explicacions, francament. S’ha limitat a dir que tot s’ha fet seguint la llei i que no li ha agradat gens ni mica que els xicots de la CUP hagin volgut “judicialitzar la política”. Home, no fotem. Que no és pas un instrument al servei dels ciutadans, la justícia? Que no tenen tot el dret a presentar una denúncia si creuen que no tot és net? I com és que ningú del consistori ha proposat comparar les xifres del contracte tarragoní amb les d’altres indrets? Seria la manera més simple de saber si pagueu una morterada o no.

Són tan sols alguns dubtes que et plantejo i que espero que puguem debatre ben aviat, tot fent un vermut (de Reus) a la Part Alta. Ja pago jo, ja, que sé que a la capital us collen de valent amb els impostos.

Ganxet emmascarat


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *