16.2 C
Província de Tarragona
Dissabte, maig 25, 2024

Amb ulls ganxets: la Cospedal a Tarragona

La comitiva electoral del PP passejant aquest dimarts per la Rambla Nova (foto: Agencia EFE)
La comitiva electoral del PP passejant aquest dimarts per la Rambla Nova (foto: Agencia EFE)

Estimat director:

Quin ensurt que he tingut aquest matí! Estava tan tranquil (i d’incògnit, que els del Nàstic estan però que molt i molt pesadets) tot esmorzant i fullejant els diaris a la Part Alta. I allà, de sobte, a les pàgines de política, els he vist tots de cop, junts, somrient i passejant-se per la vostra bonica Rambla Nova. L’Alícia Sánchez-Camacho, l’Alejandro Fernández i la María Dolores de Cospedal. Per poc no m’ennuego, amb la impressió. He hagut de demanar un conyac, tu, per refer-me.

Doncs es veu que han estat a Tarragona per fer campanya, per fer bullir l’olla. Si em permets ser una mica dolentot i malpensar, et diria que potser n’han marxat un pèl decebuts. No ho dic pas per la ciutat, que consti, ho dic més aviat perquè ja saps que els agrada fer-se la víctima i dir que aquí els maltractem i els insultem, els defensors de la unitat. Però vés per on ningú els ha fet massa cas.

He llegit que el míting va ser diferent. No pas pel discurs (que sí, que ja ho sabem que Espanya ha deixat la crisi i que la gent somriu més, com diu la Soraya) sinó perquè en realitat va ser un dinar i els pobres periodistes que havien de seguir l’acte van haver de fer-ho des d’una altra sala, a l’estil de la compareixença del plasma del Rajoy. Ai, aquests populars, i les seves relacions amb la premsa.

Em pregunto si van passar pel Mercat, a veure les obres. Suposo que no, perquè després de tot era una visita de cortesia i tampoc calia anar a veure allò, que ho teniu tot empantanegat. Res, tu. I ni una paraula de càstig per a l’amic Cañete, l’amic de les dones. Aquí el dolents són el Mas i el Junqueras i, de passada, els tarragonins (ganxets inclosos) que volen separar-se de la “gran nació espanyola”.

Ep, i la cirereta, amic director. La nostra Alícia, l’Alegret, la tinent d’alcade de Reus, es va posar feta una fera quan van arribar a l’àpat i va adonar-se que l’havien deixada fora de la taula presidencial. Això devia ser una badada de l’Alejandro, home, que té massa cabòries i no hi devia pensar, en ella. El cas és que enlloc de parlar l’assumpte en privat, la ganxeta es va estimar més arreglar-ho fotent crits. I després encara ens diuen que es posen en política per vocació de servei als ciutadans.

Atentament,

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here