Advertisement Advertisement
Carregant ...
Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jordi Trapé, jove triatleta tarragoní del Club Natació Tàrraco (foto: Agustí Arévalo)

Jordi Trapé, jove triatleta tarragoní del Club Natació Tàrraco (foto: Agustí Arévalo)

Uns 4.000 esportistes d’unes 24 nacionalitats i en un total de 36 disciplines seran els protagonistes dels Jocs Mediterranis de 2017. S’hi disputaran més de 200 proves en 16 municipis diferents. Quin pot ser el paper dels esportistes tarragonins? Quins joves esportistes de casa poden arribar a competir? Quina serà la influència dels jocs en l’esport de Tarragona?

Amb tota seguretat cap d’ells signarà el contracte de la seva vida en un tovalló de paper d’alguna marca de cerveses de moda, ni tampoc serà el causant de l’augment de les finances de qualsevol club per la venda de samarretes o drets d’imatge. Els seus esports són d’aquells que s’acostumen a etiquetar de minoritaris; disciplines que no són seguides habitualment per la gran majoria i que molts cops quan els comences a practicar -com han explicat els protagonistes- fins i tot algú et mira de forma estranya i fa aquella clàssica pregunta: “I per què no jugues a futbol?”.

En Carlos, la Mariona, la Claudia, el Jordi i l’Alejandro són noms pràcticament desconeguts que busquen fer-se un forat dins l’elit dels esportistes escollits per prendre part en competicions internacionals. Cadascú destaca ara mateix per sobre la mitjana, però són conscients que el viatge fins els Jocs del 2017 és llarg i l’exigència serà molt alta per poder formar part del combinat espanyol.

(…)

Aquest és un fragment del reportatge que publiquem al número 6 de la revista FET a TARRAGONA i que forma part de l’ampli dossier dedicat a analitzar quin pot ser el llegat dels Jocs Mediterranis de 2017. La revista ja és a la venda a: Llibreria de la Rambla, Llibreria La Capona, Llibreria Adserà, Cal Matias (Serrallo), Espai Turisme (carrer Major) i botiga El Lloro (carrer Governador González).

També us convidem a ser-ne subscriptors per només 30€ tot l’any i rebreu totes les revistes còmodament a casa. Podeu complimentar la subscripció clicant aquí i us hi enviarem de seguida el número 6 del FET a TARRAGONA. Si en voleu els números anteriors, els podeu aconseguir a un preu reduït.

Som 450 subscriptors i en volem sumar més per tirar endavant aquesta proposta periodística diferent i de qualitat que dóna prestigi a Tarragona. El bon periodisme local depen del compromís de la societat civil. Ajudeu-nos a consolidar el FET!


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *