20 C
Província de Tarragona
Dimarts, setembre 27, 2022

Amb ulls ganxets: Ja penso en les eleccions

Ajuntament

Estimat director,

Doncs aquí em tens, un altre cop, camuflat entre vosaltres, els pelacanyes. He tombat aquests dies durant les festes de Santa Tecla. Molt ambient a tot arreu i especialment  pels bars de la Part Alta. Sí, ho admeto, de mamadetes en van caure unes quantes. Però mira, si t’haig de ser sincer, com el masclet ganxet no hi ha res de res.

Saps, l’altre dia rumiava en les eleccions. Ni me n’he adonat i quasi ja les tenim aquí. A Reus l’ambient està escalfadet. El matrimoni de conveniència entre CiU i PP ja fa molt que no va enlloc. Ara bé, jo crec que en el fons, en el fons, però molt, molt en el fons, en Carles i l’Alícia encara s’estimen. En principi, suposo, qui es deu estar fregant les mans perquè sap que recollirà vots convergents és un tal Pitarch, d’ERC.

I a la capital, què, com ho teniu? Els Jocs del Mediterrani s’acosten perillosament i quan pujo a veure-us no detecto pas massa il·lusió, en l’ambient. De fet, i sense voler entrar en polèmiques, em fa l’efecte que el més calent és a l’aigüera. I no vull ni imaginar-me què passaria si els Jocs no funcionen com haurien de fer-ho. És una gran oportunitat per al territori i l’hem de deixar escapar. De BCN world, per ara, més m’estimo no parlar-ne. Tan sols reproduiré unes sàvies paraules de ma mare: “Nen, si vénen més russos al final no hi haurà prou platja per a tots”. Amén.

Vols dir que en Ballesteros repetirà com a alcalde? Suposo que sí, oi? Després de tot, hi ha cap alternativa? Em temo que no. A CiU tenen una crisi d’identitat que riu-te’n tu d’en Hamlet, i el megacrac del PP està més preocupat per fer bullir l’olla que no pas per pencar per a la ciutat. De fet, el seu escenari és el plató de televisió, l’estudi de ràdio. Potser aquest és el seu somni humit. Anar a La Sexta, i a Tele5, i millor encara, a 13tv. En clau tarragonina, però, molt em temo que el globuspeperu ja fa força que es desinfla.

Sigui com sigui, qui mani al vostre ajuntament tindrà feina. Sempre he pensat que Tarragona és una ciutat esplèndida, amb moltes possibilitats de tirar endavant bons projectes que, no sé per què, acaben sovint en paper mullat. És una llàstima. Però ep, director, ara tampoc és qüestió d’amargar-nos el bon regust de boca de la Festa Major. Parlem-ne en uns mesos, quan els partits ens vagin fent ofertes i presentant els seus programes. Serà divertit, home. Aviam qui li dirà més grossa.

Cordialment,

Ganxet emmascarat

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here