18.3 C
Província de Tarragona
Dimarts, setembre 27, 2022

La portada del número 8: ‘Independents?’

Aquesta fotografia de David Oliete a la plaça de la Font serveix per il·lustrar la portada de la  revista 8 del FET a TARRAGONA
Aquesta fotografia de David Oliete a la plaça de la Font serveix per il·lustrar la portada de la revista 8 del FET a TARRAGONA

INDEPENDENTS? Aquest és el titular de portada del número 8 del FET a TARRAGONA, que aquest dilluns presentarem en públic a les 19,30 h. a la sala d’actes del Departament de Cultura (carrer Major). El dossier de la revista ofereix divuit pàgines dedicades a analitzar el moviment independentista a Tarragona des dels anys 30; esbrinar el grau d’identitat de la ciutat amb Catalunya i el catalanisme des d’una perspectiva històrica; dibuixar el futur de Tarragona en un nou estat català; i contraposar les idees independentistes amb les federalistes i unionistes.

 

Els periodistes Anna Plaza, Enric Garcia Jardí i Albert Ollés són els encarregats de signar els reportatges del dossier central de la revista, que surt a la venda precisament l’endemà de la data simbòlica del diumenge 9 de novembre. Per complementar els continguts de la revista amb els elements informatius de més actualitat, la presentació anirà acompanyada d’un debat que protagonitzaran tres veus tarragonines de prestigi: Jordi Jaria, professor de Dret Constitucional de la URV; Matias Vives, advocat i economista; i Xavier Puig Andreu, sociòleg. El debat servirà per comentar com ha transcorregut la jornada del 9-N i quins escenaris s’obren a partir d’ara.

 

La revista es presenta amb un debat sobre el futur polític, després del 9N

A més del dossier, la revista ofereix als lectors altres reportatges i entrevistes de qualitat relacionades amb la ciutat. Hi trobareu un reportatge de la Savinosa, amb un repàs històric amb unes instal·lacions que estàn en desús des de fa més de quaranta anys i fotografies antigues i actuals. També publiquem una entrevista al fotògraf i pintor Lluc Queralt, un dels joves artistes tarragonins amb més projecció internacional. Entrem a l’escola Solc, que funciona com una cooperativa, i expliquem el seu dia a dia. Visitem clubs de futbol molt modestos que mantenen la seva filosofia educativa entre la canalla dels barris. Reunim dos castellers tarragonins que aquest any han tingut un gran protagonisme en construccions de gamma extra. I tracem un perfil de l’humorista Carlos Latre.

 

Aquests i altres continguts formen part del número 8 de la revista FET a TARRAGONA, que estarà a la venda el mateix dilluns a partir de les 19,30 h. L’endemà la podreu trobar en quioscos i llibreries de la ciutat. I els subscriptors la rebran entre dimarts i dimecres a casa seva. Si us en voleu subscriure, només cal clicar aquí per complimentar les dades.

Ricard Lahoz
Ricard Lahoz
Periodista. Director del FET a TARRAGONA
PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here