Advertisement Advertisement
Carregant ...

Amb ulls ganxets: Tarragona, de primera?

Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

IMG_2435

Estimat director,

Després del futbol, tema del qual et vaig parlar a la meva darrera carta, deixa’m que recuperi el nostre tema de debat habitual: la política. A Reus estem força entretinguts, més que res perquè cada dia apareix una nova formació que diu que ho canviarà tot perquè això no pot ser. Home, doncs benvinguts siguin els canvis, especialment si es tracta de perdre de vista una bona temporada (o dues) el batlle Pellicer.

I vosaltres, a la capital, què? Després de l’enrenou a CiU he llegit algunes declaracions de la senyora Forns en què diu que al món de la política en general i a les files convergents en concret hi ha masclisme. Renoi, quina troballa, tu. I mentre, l’alcalde Ballesteros fent balanç de l’estat de la ciutat. Partidista? I ara, home. És que ara li devia anar millor, per una qüestió d’agenda.

He llegit que un dels punts clau de la seva intervenció va ser la situació del ferrocarril a la ciutat. La via del tren us trinxa la ciutat, això ja ho sabem, però per més anys que passin molt em temo que la situació seguirà encallada. La pregunta, doncs, benvolgut amic, és simple. De què coi serveixen, els nostres polítics?

I cal admetre-ho, per més obres i millores que es facin a l’estació, el nyap de l’AVE ens perseguirà a tots per sempre més. Jo no sé si la decisió de fotre-la allà on Jesús va perdre l’espardenya va ser cosa de ganxets o pelacanyes, però el cas és que tots ho patim. Ep, però perquè no us queixeu massa es veu que per fi us hi posen els ascensors, a l’estació local. A Reus ja fa una colla d’anys, que en tenim. Bravo.

El millor de tot, i permet-me que sigui una mica dolentot, és el títol que en Ballesteros va escollir per a la seva xerrada: Tarragona de primera. Apa, i vinga, som-hi. Amb il·lusió, com diría aquell! Home, jo a primera no us hi veig. I no parlo només de futbol (que també) sinó de les cosetes de la ciutat. Una ciutat de primera no pot tenir una estació de tren de fireta, ni edificis buits i morts de riure, ni cagarades de coloms i gos per totes bandes, ni els accesos per carretera que té.

I després se’ns enfaden, alcaldes, regidors, diputats, polítics tots, quan els diem que viuen en una bombolla, però és que tan sols des de les alçades es pot dir sense rubor que la capital és entre les millors.

Cordialment,


Comparteix:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *