14.2 C
Província de Tarragona
Divendres, desembre 3, 2021

‘Amb ulls ganxets’: un gran parc d’atraccions

dsc_0421_1_0

Benvolgut director,

He llegit atentament les notícies que arriben de la sotscapital, Tarragona, pel que fa a les picabaralles entre alguns dels vostres polítics per les banderes. Que si jo la penjo al balcó, doncs jo la trec, doncs jo la torno a posar, i així anar fent bullir l’olla. Tot molt seriós, sí. Transmet una gran imatge dels nostres líders.

 

No et pensis pas, però, que aquí a Reus les coses siguin millors. De polèmica per les estelades també en tenim, i a més hi ha una regidora de Ciudadanos que es passa el dia fent unes piulades plenes d’amor, joia i respecte cap a la qüestió sobiranista. I en Pellicer? Bé, fent-se fotos amb el senyor Metrovacesa i després amb els botiguers de la ciutat. Ja ho sé, ja, de lògica no en té cap ni una, però què t’haig de dir. És veure una càmera i perdre la raó, en Carles.

 

A l’última carta que vaig fer-te arribar t’hi parlava de La Fira, el nou centre comercial. No vaig poder ser a la inauguració que es va fer la setmana passada, perquè com que sóc un outsider no hi vaig ser pas convidat. Això sí, altres ganxets m’han dit que tot plegat va ser el joc dels disbarats. L’amic de Madrit, en García León de Metrovacesa, va dir allò tan original que Reus és ciutat de genis i que el vermut és la mar de bo. Gran part dels parlaments els van fer en castellà, per cert. La pela és la pela.

 

L’endemà, quan van obrir les portes de La Fira per a la resta dels mortals, sí que hi vaig anar. Mira que el vostre Parc Central és lletjot, però el nostre no es queda curt. Fred i impersonal. I sense cinema. Per acabar-ho d’adobar, al fil musical hi va sonar Estopa durant tota la meva visita. En fi, amic meu, que no sé si m’hi veuran massa el pèl, per allà. Jo sóc més d’Ariel Santamaria i la Banda del Pere Mata.

 

Diu que durant el seu primer cap de setmana, més de 100.000 persones han visitat el centre comercial. De les vendes, però, ni piu. Una cosa és que la gent tombi, i una altra que se’ls gasti. Segueixo dient-te que no tinc gens clar que aquest hagi de ser el model comercial de la ciutat. Però bé, espero equivocar-me. I parlant de models, deixa’m a tornar al batlle Pellicer. Quin projecte de futur té per a Reus, l’alcalde? Ui, sí, ara tenim la ruta de tapes en marxa, i aquest cap de setmana la festa de l’Oli nou. És com si enlloc d’una ciutat tinguéssim un gran parc d’atraccions.

PUBLICITAT
CATEGORIES
ETIQUETES
POTSER TAMBÉ T'INTERESSA...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here